@Caitlyn - Rozumiem, że zdenerwowana jesteś bo też nie lubię jak lekarz nic nie mówi, wolę jak opowiada o wszystkim. Ja żeby o niczym nie zapomnieć to spisuję zawsze to co chcę zapytać lekarza w moim dzienniczku ciąży
Następnym razem będzie lepiej - zobaczysz. Najważniejsze, że dzidziuś cały i zdrowy
Co do krwiaka to nie pomogę bo się nie znam.
Wczoraj kibicowałam Chorwacji bo finał będzie extra. Gdyby nie to, że mija 20 lat od momentu jak w 1998r. Francja wygrała mistrzostwa (a pamiętam jak dziś bo nawet koszulkę miałam z tych mistrzostw
) to byłabym za Chorwacją, a tak to jednak kibicuję Francji
- ahh nie mogę się finału już doczekać
Ale Chorwacja pięknie grała przez całe mistrzostwa więc jak wygra to też nie będę płakać
@Emilia S - mi widać brzuch ale wydaje mi się, że to gazy niż taki ciążowy brzuszek - zaraz wrócę na brzuszki bo się nawet nie zorientowałam, że wczoraj 3 miesiąc zaczęty
@karolina921 - z bliźniakami 10 kg? WOW - jak to zrobiłaś? to ja w pierwszej +18 i teraz bardzo się kontroluję, żeby za dużo nie przybrać bo potem to zrzucić to masakra. W pierwszej ciąży zaczynałam z 59 i zostało mi 65 i nawet był moment, ze 70 przekroczyłam
a teraz zaczęłam z 69,9 hihi i mam nadzieję, że max 10kg (a może i mniej) - zobaczymy, na razie nie mam w ogóle ochoty na słodycze więc jest ok
@carmelek9 - ogólnie chyba na początku ciąży robi się co miesiąc. Chociaż mówi się, że w ciąży tak naprawdę robi się 3 (na początku - połówkowe - na końcu) - ja bym chyba nie dała rady jakbym miała tylko 3 razy dzidziusia podglądać
. Ja miałam w ubiegły czwartek teraz będę szła w przyszły piątek (bo idę do mojego lekarza bo ta wcześniejsza wizyta była nieplanowana, gdyby nie ona to bym dopiero szła na genetyczne) - a po tych co będę miała 20 idę na genetyczne 10.08.
@Megghan - hihi ja najchętniej to kamerkę bym zainstalowała w brzuchu
żeby podglądać mojego Bąbelka