reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Z tym,ze ja nigdy nie rodzilam a już widzę,ze brzuch mi troszkę wypchalo i jestem w szoku,ze tak szybko. Ja też się dzisiaj udałam na shopping kupic coś troszkę luzniejszego,bo ja mam 3/4 rzeczy obcislych a już się trochę w takich źle czuję :)

reklama
Z tym,ze ja nigdy nie rodzilam a już widzę,ze brzuch mi troszkę wypchalo i jestem w szoku,ze tak szybko. Ja też się dzisiaj udałam na shopping kupic coś troszkę luzniejszego,bo ja mam 3/4 rzeczy obcislych a już się trochę w takich źle czuję :)
Mi w poprzedniej ciąży bardzo szybko pojawił się brzuch, teraz też, u mnie dopiero 7t1d i już twarda piłeczka.

Ja sobie z ciekawości zmierzyłam obwód brzucha, bioder itp. i na szczęście wszystko w miejscu stoi :) Brzuch mam swój, tzw. tłuszczowy, może na szczuplejszych po prostu szybciej wyskakuje piłka? Ja obstawiam, że mi się taki konkretny ciążowy brzuszek ujawni pod koniec wakacji.

Mi też już piłka wyskoczyła choć jestem grubszej tkanki tłuszczowej [emoji14] ale tak jak piszecie mi jeszcze po pierwszej ciąży brzuch został ale teraz to mam taki jak w 6 miesiącu przy Michalinie [emoji44] i w nic się nie mieszczę [emoji21]

U mnie też już brzuch większy choć to dopiero 8t4d, w pierwszej ciąży jeszcze nic a nic nie było widać na tym etapie.
A smarujecie się czymś? Ja na razie zwykłym balsamem ale chyba coś ciazowego już kupię, myślę nad Palmersem. Stosuje któraś?

reklama
Do góry