reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Dziewczyny niestety ja też się z wami żegnam.
Fasolka zatrzymała się na 5 tyg i 3 mm.
Dostałam skierowanie do szpitala,wybiorę się w środę bo na jutro nie jestem jeszcze gotowa .

Życzę wam wszystkiego dobrego i zdrowych maluszków.

reklama
Dostałam skierowanie do szpitala,wybiorę się w środę bo na jutro nie jestem jeszcze gotowa .

[emoji5]
Trzymaj się! Nie rozumiem dlaczego my kobiety musimy przez tyle nieszczęść przejść,żeby cieszyć się maluszkiem...

[emoji5]
Bardzo mi przykro. [emoji26]
Jakbyś potrzebowała się wygadać to napisz. Mocno przytulam.

[emoji5]
Niestety przy tak spadającej becie, to było do przewidzenia. Sama to przeszłam w listopadzie. Tylko na innych wartościach. Przykro mi.

Przykro mi bardzo:(

[emoji5]

Przykro mi bardzo [emoji853]

Dziewczynki, które są w ok. 10 tyg powiedzcie czy Wam już widać brZuszek? Ja jestem dopiero w 7tyg 1d a czuję się napompowana jak balon chociaż nie obzeram się :)
Mój już tak widać ,że ostatnio koleżanka w sklepie mi pogratulowała. Tyle,że ja rok temu rodziłam i wydaje mi się że mięśnie brzucha w kolejnej ciąży są bardziej rozciągnięte i szybciej brzuszek ,,wybija:) . W żadne spodnie z przed ciąży się nie mieszczę i musiałam sobie kupić luźne sukienki,fajne promocje były w mohito i kupiłam 3 po 40zl. kazda;)

Bardzo mi przykro nie rozumiem czemu tak się dzieje, zdrowe, silne, młode kobiety a tu takie nieszczęścia ;( Kochana dużo siły dla Ciebie!
Jak bd chciała to pisz do mnie śmiało ... ;((

reklama
No i super :) jak ja lubię taki dobre wieści :) to teraz masz nad czym myśleć

Ja też kompletnie nie mam mocy ani siły na nic. Najgorzej jest w pracy, nie wiem jak ja te 2 godziny jeszcze wytrzymam. Odośnie luteiny to mi się po niej zrobiła infekcja mimo, że od początku jej stosowania brałam lactovagina, gin tak kazał. Niestety nie uchroniło mnie to przed nią i dostałam Pimafucin na receptę. Było lepiej, ale, że ciągle jestem na luteinie to znowu coś mi się zaczyna :( Jutro ma wizytę więc zobaczymy.
Dzięki za odpowiedź, daj znać co jutro lekarz na to powie. Trzyma kciuki za wizytę. Co do pracy to ja do 17 i ledwo daje radę wytrzymać. U ciebie w pracy już wiedzą?

Bardzo mi przykro, trzymaj się :(

Do góry