reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Cieszę się, bo cofnęły mi się wszystkie objawy kilka dni temu i mnie to wystraszyło. Dzisiaj o 19 pierwsze USG żeby zobaczyć i oby usłyszeć :) wizyta u ginekologa, który nie zajmuje się prowadzeniem ciąży ale specjalizuje w USG. Podobno ma być w 4D ;)

Cieszę się, bo cofnęły mi się wszystkie objawy kilka dni temu i mnie to wystraszyło. Dzisiaj o 19 pierwsze USG żeby zobaczyć i oby usłyszeć :) wizyta u ginekologa, który nie zajmuje się prowadzeniem ciąży ale specjalizuje w USG. Podobno ma być w 4D ;)
kciuki zaciśnięte, musi być dobrze
Mam nadzieję, że szybko nam one miną. Mi jeszcze kropelki anekton na nie pomagają i jest o tyle lepiej, że jak o nich pamiętam to praktycznie problem się kończy [emoji6]
Te kropelki to Anekton? Kurcze nie mogę ich wygooglować bo mi erekton wpisuje:D:D:D

Dzisiaj po raz pierwszy z wszystkich trzech ciaz mialam takie mdlosci, ze myslalam, ze mi zoladek na druga strone wykreci. Udalo sie nie zwrocic, ale nie moglam nie z lozka ruszyc. Tak prawie godzine. Masakra, jak ktos tak ma codziennie to szacunek za jakiekolwiek funkcjonowanie... Moj 3 latek usnal na podlodze na dole w tym czasie jak ja walczylam na gorze :baffled:

Jestem po wizycie :D jest moja kruszynka CRL 5,2mm serduszko + 118/min YS 3,4mm wg wymiarów ciąża 6tydz1d z USG a z om 7tc. Mam już założoną kartę ciąży :biggrin2: termin z om 21.02 a z USG 27.02 ufff. Trzymam kciuki za resztę fasolek.
@IrenaX trzymam mocno kciuki!!!!!!!
Super oby same dobre wieści dzisiaj .. A babelek rośnie więc tylko się cieszyć

reklama
Jestem po wizycie :D jest moja kruszynka CRL 5,2mm serduszko + 118/min YS 3,4mm wg wymiarów ciąża 6tydz1d z USG a z om 7tc. Mam już założoną kartę ciąży :biggrin2: termin z om 21.02 a z USG 27.02 ufff. Trzymam kciuki za resztę fasolek.
@IrenaX trzymam mocno kciuki!!!!!!!
Jupiii gratki olbrzymie
Dzisiaj po raz pierwszy z wszystkich trzech ciaz mialam takie mdlosci, ze myslalam, ze mi zoladek na druga strone wykreci. Udalo sie nie zwrocic, ale nie moglam nie z lozka ruszyc. Tak prawie godzine. Masakra, jak ktos tak ma codziennie to szacunek za jakiekolwiek funkcjonowanie... Moj 3 latek usnal na podlodze na dole w tym czasie jak ja walczylam na gorze :baffled:
Ja tak mam codziennie wieczorem
Anaketon - przepraszam za pomyłkę [emoji6]. Rozbawił mnie ten erekton [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] humor o 100% lepszy [emoji16]
heheh no to sprawa jasna:D

Do góry