reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mi jedynie pepsi, ratowalam się kilkoma łykami ale ogólnie nie chce poć takiej chemii w ciąży. Już mam wyrzuty sumienia nawet ze popijalam. Pijecie pepsi lub colę w ciąży?

reklama
Dziewczyny co Wam pomaga na mdłości? Mi jedynie pepsi, ratowalam się kilkoma łykami ale ogólnie nie chce poć takiej chemii w ciąży. Już mam wyrzuty sumienia nawet ze popijalam. Pijecie pepsi lub colę w ciąży?

Absolutnie:) nie pije w ogóle gazowanego :) słyszałam, ze można i tego się trzymam :-D

Ja pije i się nie martwie pepsi:p jak ma byc dobrze to i po pepsi bedzie ok. W pierwszej ciazy tez piłam i syn okaz zdrowia, wiec chyba nie zaszkodziła:p

A czy szaleją Wam emocje? Ja dziś zaliczyłam kilka wybuchów złości i płaczu, zwalam na hormony.
Choc ogólnie naprawdę staram się nad sobą panować:(

Wiola przykro mi :(

Ja Szczecin, 27 lat (jest ktoś młodszy? ;) )

Ja 23 kończę 2 lipca :) Na forum Październikowych z 2016r. też byłam najmłodsza. Miałam 20 l jak byłam w pierwszej ciąży, 21 skończone przy porodzie. Przy drugim porodzie będę mieć już 23.5.

Hej kobietki. Byłam u gina i sytuacja wygląda tak jest pęcherzyk ciążowy echo zarodka widoczne GA 6tc ale zarodka jeszcze nie ma GSD 8,9mm. Krwawienie nie wiadomo skąd. Powiedział ,ze moze byc z implantacji. Ale mam sporą torbiel na lewym jajniku. Powiedział że mam się nią nie przejmować i ten ból co miałam to o niej.Dał mi badania do zrobienia i mam przyjść za 7-10 dni na USG to już powinno być widać serduszko i zarodek. I jak dzisiejsze hcg urosło to wszystko idzie w dobrym kierunku. Wyszłam z gabinetu bo dzisiejszego wyniku nie miałam jeszcze. Patrze teraz i jest hcg ilościowe total 10180,3ml z rana a w poniedziałek miałam 3225,4ml. Także chyba jest ok?????. No nic czekam do następnego tygodnia. A duphaston jak zaczęłam mam skończyć opakowanie 2x1 . To tyle się dowiedziałam jest dzidzia ale jej nie ma ;). Trzymam kciuki za wizyty i resztę kobietek.
Torbielą się faktycznie nie przejmuj, ja mam dwie (ale niezbyt duże: 2.5 i 3.5 cm) na prawym jajniku i też lekarz powiedział, że e niczym nie przeszkadzają :)

Imbir ja biorę Prenatal Uno z imbirem i mi POMAGA A miałam straszne całodzienne.

reklama
Do góry