reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Trzymam kciuki dzisiaj za Ciebie raz dwa trzy a jutro będę a siebie bo mam wizytę i okaże się czy serce bije .. Poprzednim razem jak byłam w ciąży jechałam pewna że ok a tu przykra niespodzianka i nie biło więc teraz stresuje się dodatkowo ... Ja mdłości miałam masakrycznie wczoraj i w poniedziałek dzisiaj jest dobrze... A muszę jeszcze pracować więc dodatkowo mi ciężko ... Miłego dzionka

reklama
hej dziewczyny u mnie bez zmian obiawy nadal sa zadnych boli czy plamień nie ma z racji tego ze do lekarza nie mam jak isc bo u nas jest tylko 3 na nfz i to przyjmują w tym samym gabinecie a do szpitala niepujde bo raz ze tez jest tam mój learz a po drugie nic mi nie jest i nawet mnie nie przyjmą ale postanowiłam ze sobie pode bete zrobić dziś i w piątek i zobaczę co się dzieje jak przyrasta to ok jak spada to już wiem co się swieci dam znac co i jak u mnie ale wydaje mi się ze to pomylka bo do tej pory ciaza była o tydzień mlodsza niż według om a teraz niby się zgadza ale wydaje i się ze jest faktycznie mlodsza bo jak bylam w 5 tyg od ostatniej @ to nic nie było widać dopiero 2 tyg później czyli 7 tyg od @ była malusia fasolka i wychodzilo z usg ze jest o tydzień mlodsza zresztą pierwsza beta była 52 w 5 tygodniu gdzie nawet się w normach nie miescilam a po 48 godz było 266 czyli przyrost 0 350 %

Miłego dnia wszystkim :)

Ja ma szczęście mam elastyczne godziny pracy więc dzisiaj dodatkowa godzina snu rano. Póki co bez mdłości ale jestem pewna, że jeszcze mnie dopadną. Jak brałam tabletki antyk. to mdłości mnie trzymały pierwsze 3 miesiące. Potrafi mnie zemdlic i bez ciąży zapach kawy, jestem mega wyczulona na zapach innych ludzi ( lato i pot, idealnie :D )

Dzień dobry, ja też już wstałam,chociaż z M mamy dzisiaj wolne.
O 16:40 wizyta [emoji85] trzymajcie proszę kciuki,bo już mnie łapie stres...

Wszystko bedzie dobrze :) Zobaczysz! Moglas jeszcze pospac to czas by Ci sie tak nie dluzyl. Dzis jestem myslami z Wami :) Ps. Wczoraj wyslalam Ci wiad. na priv :)

Ps 2. Gdzie sie podziewasz Fanko Kadry? :) Pojechalas nad morze i brak lacznosci :p Daj znac jak samopoczucie i co tam porabiasz? :)

Trzymam kciuki dzisiaj za Ciebie raz dwa trzy a jutro będę a siebie bo mam wizytę i okaże się czy serce bije .. Poprzednim razem jak byłam w ciąży jechałam pewna że ok a tu przykra niespodzianka i nie biło więc teraz stresuje się dodatkowo ... Ja mdłości miałam masakrycznie wczoraj i w poniedziałek dzisiaj jest dobrze... A muszę jeszcze pracować więc dodatkowo mi ciężko ... Miłego dzionka

Wiola ja wczoraj tez jechalam z dusza na ramieniu i do tego - przewaznie - jestem realistka z nuta pesymizmu. Lekarka wczoraj kazala mi wyluzowac :p A prawda jest taka, ze w zyciu stresuje sie tylko sprawami na ktore do konca nie mam wplywu. Egzaminy, wystapienia publiczne - to dla mnie bulka z maslem bo wszystko zalezy ode mnie - od mojego przygotowania. A w tym przypadku.. same wiemy jak jest.
Wiem, ze juz jestes po trudnym 'wydarzeniu' i dlatego mysle ze teraz musi byc juz tylko dobrze! :) Jutro 3mam kciuki za Ciebie!

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za Twoja kropeczke [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Powodzenia wszystkim wizytujacym dzisiaj :)

Ja ciągle lekko plamie. Biorę dupka i mam nadzieję, że w końcu na papierze nic nie znajdę ;)

Ja biore luteine i duphaston. Wczoraj mialam lekkie 'strzepki' w kolorze brunatnym (ale niezbyt duzo). Teraz bedac w lazience zauwazylam moze jeden taki 'strzepek'. Ty tez masz tak tylko rano? U mnie najprawdopodobniej wszystko OK :) Obys jak najszybciej przestala plamic!

3mam kciuki Kochana✊✊ Ja przed badaniem, stres przeogromny...

3mam bardzo mocno kciuki! :)

reklama
Witam się,po wczorajszym ciężkim dniu spałam jak dziecko i dopiero nasz 3latrk zrobił nam pobudkę miłego dnia dla każdej z Was

Do góry