reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Hej dziewczyny. Nadrabiam Was codziennie, podczytuje w kazdej wolnej chwili, ale mam taki spadek mocy, ze nawet pisac mi sie nie chcialo Tydzien temu bylam na pierwszej wizycie i wyszlam przeeeszczesliwa - wszystko wygladalo ksiazkowo. Wedlug usg to 6t1d i choc na monitorze sama nie moglam dostrzec nic konkretnego, to lekarz z dumą pokazal mi bijace serduszko naszego 4-milimetrowego Bąbelka:-). Dostalam tez zwolnienie (lekarz sam mnie namawial, co mnie w sumie zdziwilo;-)) wiec odpoczywam tak na 200% .
Kolejna wizyta za tydzien.

Dzien po wizycie - kiedy tak na powaznie dotarlo do mnie, ze jestem w ciąży - zaczęly mi sie kosmiczne mdlosci ;-) Zaczynam myslec ze te wszystkie objawy to stan umyslu, heheh.

reklama
Nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić piszecie tyle, że nie ogarniam [emoji16]
Gdzieś mi się mignęło, że ktoś pisał że to przykre jak u nas traktują pacjenta i tak zgadzam się z tym. Gorzej niż bydło. A najlepsze jest to, że ci sami lekarze którzy w szpitalu mają na pacjentki wylane to prywatnie by im w tyłki powłazili. Ale tak jak pisałam mnie to już u nas nic nie zaskoczy. Dlatego w tamtym roku przy poronieniu zostałam w domu. Czekałam aż się rozkręci "okres" potem kontrole czy wszystko się oczyściło. Może i to było męczące psychicznie, ale czułam się jak człowiek. I w tym najtrudniejszym czasie byłam z mężem. Razem w domu. Nie wśród obcych ludzi biorących mnie za histeryczkę. Ale koniec tych smutków. Kiedyś to na pewno się poprawi i wiem z opowiadań choćby siostry która mieszka na drugim końcu Polski, że nie wszędzie tak to musi wyglądać:)
@Megi86 cudne wieści przynosisz! Bardzo się cieszę, że jest ok.
@Caitlyn jest serduszko. Bije powyżej 100 to najważniejsze. Będzie wszystko dobrze. I też Ci gratuluję.
Witam nowe mamusie [emoji5] fajnie, że jest nas coraz więcej. Ja dziś jestem wykończona. Brak życia we mnie i jeszcze jakaś taka zdołowana jestem. To na pewno hormony szaleją i samej mi że sobą trudno wytrzymać. Dobrej nocy, może jutro będzie lepszy dzień [emoji108][emoji847]

Dzien dobry,

ja sie tylko przebudzilam i mam zamiar spac dalej, ale za oknem takie piekne sloneczko.. :)
Karolina921 - obys miala dzisiaj lepszy dzien :)

Zapomnialam wczoraj napisac, ze termin mam na 30.01.2019 r. :) ale oczywiscie zostaje z Wami! Milego dzionka Kobitki!

Dzień dobry, jejku ale naskrobałyście uff doczytam. Hej nowe mamusie .

Ja też nie mam żadnych objawów, praktycznie zero , cudowna ciążą, bo poprzednie nie były takie bezobjawowe. Zazdroszczę Wam ,że widziałyście już serduszka.

Idę dziecia ogarnąć, roczny maluch- więcej roboty niż z gromadką starszaków.
A dziś u mnie Matki Boskiej Pieniężnej- chyba do fryzjera się wybiorę bo wyglądam jak mop.

A ja od 5 nie śpię, mój łobuziak oczy jak pięciozłotówki ma od tej godziny. Mam ochotę się zachlastać, bo taaaak chce mi się spać ; ) No i ja mam mdłości i poranne i popołudniowe i wieczorne (nie mam ich 24h/7, ale 3 razy dziennie się pojawią) i śmierdzi mi wszystko. A jeszcze do niedawna ich nie miałam. Niech ten 1 trymestr już mija, bo moim zdaniem ten wyostrzony zapach i mdłości to najgorsze objawy ciąży, strasznie uprzykrzają życie. Zazdroszczę tym co nie odczuwają żadnych objawów, nie macie się co martwić, tylko się cieszyć, że nic Wam nie dolega :)

Dzień dobry, ja też już wstałam,chociaż z M mamy dzisiaj wolne.
O 16:40 wizyta [emoji85] trzymajcie proszę kciuki,bo już mnie łapie stres...

reklama
Do góry