@ForgetMeeNot ja tez mam juz duzy brzuch i sie ogromnie ciesze, ze po jutrzejszym usg bede mogla powiedziec wszystkim w pracy. Mam dosc noszenia workow
a masz tak, ze wieczorem brzuch jest duzo wiekszy niz rano? U mnie rano jeszcze jest ok, ale po poludniu i wieczorem juz robi sie naporawde duzy...
@Buka83 j wlasnie szukam chusty kolkowej i nie wiem jaka wybrac? Masz jakies sprawdzone firmy?
@Fanka Kadry TRzymam kciuki za Czwartek
@karolina921 Gratulacje!!!!!!!!! Wspaniale, ze juz na swoim!! Jak pierwsza nic w nowym domku??
Nie pamietam juz kto, ale wiedzialam pytanie odnosnie samopoczycia psychicznego, a wiec ja n=mam mega hustawki i od tygodnia ciagly strach o dziecko! My generalnie nie staralismy sie w Maju bo wiedzielismy, ze jedziemy na wycieczke na tydzien na Teneryfe, a ja nie chcialam latac we wczesnej ciazy. Zabespieczalismy sie. Na urlopie siedzialam w Jacuzzi,pilam winko i gin z tonikiem, jadlam salami i parma ham i w ogole na siebie nie uwazalam. PO powrocie mialam dostac okres i mialam pobolewanie jajnikow (co zwykle zapowiada u mnie okres) i bylam pewna ze to znak miesiaczki. 3 dni po powrocie jakos zwatpilam i zrobilam test! O Jezu jakie bylo moje zdziwienie, ze wyszly 2 kreski, poplakalam sie ze pewnie krzywde zrobilam, ze pilam i latalam samolotem ze te jacuzzi i to wszystko. Moj maz sie tylko smial przypominajac mi, ze na tym etapie ciazy to wszystko albo nic, wiec skoro jest dzidzia to napewno wszystko bedzie ok
Czasem mnie dalej nachodzi strach, ale ja naprawde bylam na 100% pewna ze w ciazy nie jestem.
A do tego ciaglego wahania nastroju mam zupelne 'baby brain' przez ostatnie dwa tygodnie zdarzylo mi sie:
-wsadzic telefon do szafki z talerzami
-schowac kalafior do chlebaka
-wjechac w garaz
-wsadzic 2 dlugopisy do zmywarki
-zapomniec laptopa do pracy
I pewnie wiele innych o ktorych nie pamietam
Wracam do pracy tymczasem. Milego dnia wszystkim! I powodzenia wizytulacym dzisiaj!