karolina921
Fanka BB :)
@KasiaKaty z tego co ja widziałam to koszt testu panorama to 500£ w wersji podstawowej plus mikrodelacje 180£ [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja żadnych objawów nie mam cwaniakJa też tylko kluski wszelkiego rodzaju i ziemniaki
GAbrysia 95 myślę, że październik to będzie dobry okres na ślub, mdłości ustaną, będzie przypływ energii, ja byłam na weselu w 7 mym miesiącu ciąży to już było ostro, ale we wcześniejszych miesiącach to nawet biegałam
O ja mam tak samo, mam ochotę, ale nie wiem na co, czuję już nawet głód, a co próbuję coś przegryźć to po paru kęsach już mnie mdli.. [emoji15]Ja mam straszliwego głodomora. Normalnie ciągle bym coś przeżuwała. A najgorsze są chwile, gdy chce mi się coś jeść, ale nie wiem co bym zjadła. I niby jestem głodna, ale od wszystkiego mnie odrzuca. I weź bądź tu mądry...
A dziękujemy :*Dziewczyny a ja sie wzielam za czytanie o tych Niftach, Panoramach itd, bo lecimy niedlugo do Polski to pomyslalam, ze tez sobie zrobie, sprawdzam ceny a tam...w Polsce prawie dwa razy drozej niz w UK! To chyba pierwsza rzecz/usluga, ktora w Polsce jest drozsza niz tutaj, th w UK badanie krwi plus usg to jakies 1500zl...a w Polsce w internecie znalazlam ceny od 2000 do 2500zl, dobrze sprawdzam?
@Semifredo super jest ten dodatek, ze przy okazji badania mozna poznac plec dzieciaczka I slub juz niedlugo, ale emocji!
@karolina921 to badanie juz tuz tuz, a plec tez chcecie znac?
@milusia83 niestety tez znam takie tragedie, kiedy rodziny tracily dzieciatka po tym 12tyg
A co do tego epizodu to moze byc cukier a moze byc I jeden z tych niewyjasnionych ciazowych epizodow, hormony, stres, emocje, uwazaj na siebie I jak cos to zawsze mirj przy sobie tabliczke czekolady I na spadek cukru I na nerwy pomaga
@Łucja_ I to jest prawidkowe podejscie ciaza to nie choroba, ale pierwszy I ostatni trymest w szczegolnosci moga sie dac we znaki ;p
@raz_dwa_trzy kiedy wyniki? Jak sie czujesz?
@Semifredo @Gabrysia95 @Juti777 mialam dokladnie tak samo miedzy 6 I 10 tygodniem, ciagle musialam cos jesc mimo to, ze ochoty nie mialam, a jak juz na cos przyszla ochota to jak robilam I zabieralam sie do jedzenia to as mnie mdlilo...I badz tu madra spokojnie dziewczyny, przejdzie
@Łucja_ czasem niewazne co sie je, oby sie cos jadlo ale jak Cie ciagnie np do makaronu to sprobuj tez dodac jakies warzywka, np makaron z brokulami w sosie serowym I juz jest zdrowy posilek
@Gabrysia95 gratulacje z okazji Slubu
A ruszał ci się już bobas?Ja na 10 luty, a jak mialam wizytę to był 10t 1d i Maluszek miał 2,85 cm i lekarz powiedział że termin z OM i termin z USG jest taki sam jak narazie [emoji4]
Z piekarnika tak! Jedyny hokus pokus to taki, ze najpierw do mikrofalowki na 6-12 minut (w zaleznosci od mikrofalowki I wielkosci ziemniaka), a potem obtoczyc w oleju (albo obsmarowac maslem) I sola I do piekarnika na ostatnie 15-20minut zeby skorka byla chrupiaca smacznegoA masz jakiś fajny przepis na takie z piekarnika? Bo jak dla mnie pieczone ziemniaki to albo z ogniska albo z grilla. Uwielbiam!!!! Ale jak jest opcja z piekarnika uzyskać podobny efekt, to w sumie bardzo chętnie...
A ruszał ci się już bobas?
My widzielismy jak sobie chodzi z góry do dołu i z dołu na górę
To duży ten Twój maluch
Nieee, moze w Londynie bo tam ceny jak z innego swiata@KasiaKaty z tego co ja widziałam to koszt testu panorama to 500£ w wersji podstawowej plus mikrodelacje 180£ [emoji6]