reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Jak tak sobie patrzę na te wasze testy pozytywne to mi się wydaje że ja mam chyba coraz mniejsze szanse. Jest jeszcze mała nadzieję że owulacja się troszeczkę przesunęła i może stąd to opóźnienie. Każdym razie do @ mam już niecały tydzień. Kolejny test powtórzę w dniu spodziewanej @. Bo dziś wyszła I kreska :(

reklama
@Justyna89 chodzi o to ze nie mam jak zrobić że względu na pracę i godziny otwarcia u mnie laboratorium . U mnie tylko pobieraja krew do godziny 8.30 i zawoza ja do innego miasta na badanie

Jak tak sobie patrzę na te wasze testy pozytywne to mi się wydaje że ja mam chyba coraz mniejsze szanse. Jest jeszcze mała nadzieję że owulacja się troszeczkę przesunęła i może stąd to opóźnienie. Każdym razie do @ mam już niecały tydzień. Kolejny test powtórzę w dniu spodziewanej @. Bo dziś wyszła I kreska :(
Pamiętam przy pierwszej ciąży pierwszy test robiłam 5 dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywny a już 3 dni przed był pozytywny. Mogłam czekać ale czułam że jestem w ciąży i tak też było. Życzę tobie by za niedługo test pokazał dwie kreski!

Póki co mierzę dzielnie temperaturę i trzymam kciuki za test za tydzień. A jak się uda to w pt może skoczę na betę by wiedzieć szybciej.

Dobranoc mamuśki [emoji173]️ Trzymajcie się. Spokojnych poranków - bez mdłości ;) A tym, które idą do pracy, życzę lekkiego dnia.

Ostatnia edycja:
Pamiętam przy pierwszej ciąży pierwszy test robiłam 5 dni przed spodziewaną @ wyszedł negatywny a już 3 dni przed był pozytywny. Mogłam czekać ale czułam że jestem w ciąży i tak też było. Życzę tobie by za niedługo test pokazał dwie kreski!
I mnie dokładnie tak samo. Nawet poszłam na betę 5 dni przed @ haha. I wyszło 1 ale to mnie nie zalamalo, bo wiedziałam, ze coś się dzieje w brzuchu :) miłych snów dziewczynki :*

Jestem złamana :(
IMG_0911.JPG

Jest tez opcja ze owulacje miałam tydzień później niż miałam mieć, ale żeby beta wyszła równa 5 ..
W piątek ode powtórzyć jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie

Załączniki

• IMG_0911.JPG
    IMG_0911.JPG
    46 KB · Wyświetleń: 481
Jestem złamana :( Zobacz załącznik 867113

Jest tez opcja ze owulacje miałam tydzień później niż miałam mieć, ale żeby beta wyszła równa 5 ..
W piątek ode powtórzyć jeśli do tego czasu @ nie przyjdzie

Spokojnie... to Twoja pierwsza beta? Który to dc lub który to dpo? Poza tym 5 to już świadczy o ciąży przecież [emoji846] bardzo wczesnej ale ciąży

reklama
Do góry