reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Moje drogie Panie, oto Dzidziul w całej okazałości [emoji7] 4 dni starszy niż z terminu OM. Krwiaka nie ma!!!!! Tak, poryczałam się. Jak to lekarz powiedział "serduszko aż bije po oczach" z emocji nie zapytałam ile uderzeń, ale równie 167 [emoji14] dziękuję za wszystkie kciuki i dobre słowa [emoji173]Zobacz załącznik 877188
Jenyyy cudeńko [emoji7]extra [emoji106]

reklama
@karlusia Ja miałam dwa krwiaki w 5tc teraz jetem 10 tc ,krwiak został naprawdę minimalny. Biorę utrogestan,lutinus i neoparin i zalecenie bardzo oszczędnego trybu życia,żadnych plamień ,krwawień nie było .Nie martw się będzie dobrze :*

Dziewczyny mnie już powoli denerwuje ten mój brak apetytu. Na nic nie mam ochoty a jak już mnie na coś najdzie, to jest to przeważnie coś niezdrowego :/ przed chwilą musiałam zjeść Kinder bueno. Oczywiście zmuszam się do jedzenia owoców codziennie i warzyw ale muli mnie jak myślę o jedzeniu. Kiedy to minie?! Ja tak uwielbiam jeść a tu taki psikus :(

Dziewczyny mnie już powoli denerwuje ten mój brak apetytu. Na nic nie mam ochoty a jak już mnie na coś najdzie, to jest to przeważnie coś niezdrowego :/ przed chwilą musiałam zjeść Kinder bueno. Oczywiście zmuszam się do jedzenia owoców codziennie i warzyw ale muli mnie jak myślę o jedzeniu. Kiedy to minie?! Ja tak uwielbiam jeść a tu taki psikus :(
Ja od dwóch dni czuje się jak nowo narodzona i apetyt też lepszy a jestem w 11+2 więc jeszcze trochę i mysle,że i u Ciebie będzie lepiej;) @karolina921 i @raz_dwa_trzy super wieści a maluszki cudowne:) Oby tak dalej i u każdej z nas:biggrin2:

Moje drogie Panie, oto Dzidziul w całej okazałości [emoji7] 4 dni starszy niż z terminu OM. Krwiaka nie ma!!!!! Tak, poryczałam się. Jak to lekarz powiedział "serduszko aż bije po oczach" z emocji nie zapytałam ile uderzeń, ale równie 167 [emoji14] dziękuję za wszystkie kciuki i dobre słowa [emoji173]Zobacz załącznik 877188

[emoji846][emoji846][emoji846] co za piękne wiadomości dnia dzisiejszego [emoji846][emoji846][emoji846] super [emoji173]️ no i gratuluje serducha [emoji173]️[emoji173]️

Hej, też kłujesz się od początku neoparinem? A na co jest utrogestan i lutinus?
Odpowiem za autorkę mam nadzieję, że nie będzie zła [emoji6] te dwa preparaty to progesteron, ale lepiej przyswajalny niż luteina i duphaston. A na pewno utrogestan nie wywołuje podrażnień. Lutinus znów to drogie badziewie [emoji2] ale w klinikach np bardzo lubią go przepisywać bo mają chyba z tego profity. Paczka tego kosztuje ok.180zl i mi np starczał na 4dni, a działanie jego to dla mnie takie samo jak każdego innego preparatu z progesteronem
Ps. Ustrogestan nie jest w PL dostępny jak dobrze pamiętam. Najlepiej kupować go w Czechach [emoji5]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry