reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Moje drogie Panie, oto Dzidziul w całej okazałości [emoji7] 4 dni starszy niż z terminu OM. Krwiaka nie ma!!!!! Tak, poryczałam się. Jak to lekarz powiedział "serduszko aż bije po oczach" z emocji nie zapytałam ile uderzeń, ale równie 167 [emoji14] dziękuję za wszystkie kciuki i dobre słowa [emoji173]Zobacz załącznik 877188
Jenyyy cudeńko [emoji7]extra [emoji106]

reklama
@karlusia Ja miałam dwa krwiaki w 5tc teraz jetem 10 tc ,krwiak został naprawdę minimalny. Biorę utrogestan,lutinus i neoparin i zalecenie bardzo oszczędnego trybu życia,żadnych plamień ,krwawień nie było .Nie martw się będzie dobrze :*

Dziewczyny mnie już powoli denerwuje ten mój brak apetytu. Na nic nie mam ochoty a jak już mnie na coś najdzie, to jest to przeważnie coś niezdrowego :/ przed chwilą musiałam zjeść Kinder bueno. Oczywiście zmuszam się do jedzenia owoców codziennie i warzyw ale muli mnie jak myślę o jedzeniu. Kiedy to minie?! Ja tak uwielbiam jeść a tu taki psikus :(

Dziewczyny mnie już powoli denerwuje ten mój brak apetytu. Na nic nie mam ochoty a jak już mnie na coś najdzie, to jest to przeważnie coś niezdrowego :/ przed chwilą musiałam zjeść Kinder bueno. Oczywiście zmuszam się do jedzenia owoców codziennie i warzyw ale muli mnie jak myślę o jedzeniu. Kiedy to minie?! Ja tak uwielbiam jeść a tu taki psikus :(
Ja od dwóch dni czuje się jak nowo narodzona i apetyt też lepszy a jestem w 11+2 więc jeszcze trochę i mysle,że i u Ciebie będzie lepiej;) @karolina921 i @raz_dwa_trzy super wieści a maluszki cudowne:) Oby tak dalej i u każdej z nas:biggrin2:

Moje drogie Panie, oto Dzidziul w całej okazałości [emoji7] 4 dni starszy niż z terminu OM. Krwiaka nie ma!!!!! Tak, poryczałam się. Jak to lekarz powiedział "serduszko aż bije po oczach" z emocji nie zapytałam ile uderzeń, ale równie 167 [emoji14] dziękuję za wszystkie kciuki i dobre słowa [emoji173]Zobacz załącznik 877188

[emoji846][emoji846][emoji846] co za piękne wiadomości dnia dzisiejszego [emoji846][emoji846][emoji846] super [emoji173]️ no i gratuluje serducha [emoji173]️[emoji173]️

Hej, też kłujesz się od początku neoparinem? A na co jest utrogestan i lutinus?
Odpowiem za autorkę mam nadzieję, że nie będzie zła [emoji6] te dwa preparaty to progesteron, ale lepiej przyswajalny niż luteina i duphaston. A na pewno utrogestan nie wywołuje podrażnień. Lutinus znów to drogie badziewie [emoji2] ale w klinikach np bardzo lubią go przepisywać bo mają chyba z tego profity. Paczka tego kosztuje ok.180zl i mi np starczał na 4dni, a działanie jego to dla mnie takie samo jak każdego innego preparatu z progesteronem
Ps. Ustrogestan nie jest w PL dostępny jak dobrze pamiętam. Najlepiej kupować go w Czechach [emoji5]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry