reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
[emoji846][emoji846] jesteś [emoji846] zapraszamy. Nie przejmuj się. Ja 5 lat straszą jestem od Ciebie i tak samo zielona bo tez pierwsza ciąża [emoji846]
Dzięki kochana :) mowilas już komuś oprócz męża? Ja dziś zadzwonię do lekarki sie umówić, chociaż podejrzewam,ze to jeszcze bardzo wczesna ciąża :)

reklama
Dziewczyny a jak tam Wasz sen? Ja z jednej strony miewam dni kiedy jestem bardzo zmęczona i śpię w dzień, z drugiej strony są noce w których cierpię na bezsenność i bardzo mnie to meczy. Nie wiem czy to z emocji czy nie...
Jak z Wami?
Ja tak miałam w III trymestrze pierwszej ciąży... ciągła bezsenność! Tragedia! A teraz spała bym na stojąco :laugh2: ale to normalne, krążenie pracuje na obrotach bo musi pracować także dla naszego bobasa :)

Hej dziewczyny jeśli można to nieśmiało do was dołączę :) jestem Klaudia mam 23 lata, wczoraj zobaczyłam na teście II kreski :) jest to moja 2 ciąża. Pierwsza poroniłam w lutym w 6tc.
Mega się boje, ze może znów się nie udać :(

Powiedzcie mi, czy jest to możliwe żeby w tak wczesnej ciąży odczuwać mdłości? Od wczoraj mega złe się czuje, żołądek jakbym miała pusty mimo ze coś zjem i co jakiś czas chce mi się wymiotować :/

Hej dziewczyny jeśli można to nieśmiało do was dołączę :) jestem Klaudia mam 23 lata, wczoraj zobaczyłam na teście II kreski :) jest to moja 2 ciąża. Pierwsza poroniłam w lutym w 6tc.
Mega się boje, ze może znów się nie udać :(

Powiedzcie mi, czy jest to możliwe żeby w tak wczesnej ciąży odczuwać mdłości? Od wczoraj mega złe się czuje, żołądek jakbym miała pusty mimo ze coś zjem i co jakiś czas chce mi się wymiotować :/
teoretycznie jest to możliwe to zależy od stężenia hcg w krwi ja mam mdlosci już od 2 tygodni co prawda niewielkie ale jednak potrafią dokuczyć :)

Dziewczyny a jak tam Wasz sen? Ja z jednej strony miewam dni kiedy jestem bardzo zmęczona i śpię w dzień, z drugiej strony są noce w których cierpię na bezsenność i bardzo mnie to meczy. Nie wiem czy to z emocji czy nie...
Jak z Wami?

Ja śpię jak zabita... nawet w pracy bym spała

reklama
Widze, ze na Lutowkach nam sie rozkreca :) super! Im nas wiecej tym rzniej wiec z wielka przyjemnoscia witam wszystkie nowe mamy!
U mnie jak narazie wie tylko maz, siostra I najblizsza przyjaciolka I tak zostanie do 12 tygodnia (poprzednia ciaze poronilam w 11 tygodniu) I boje sie mimo wszystko, ze cos jeszcze moze pojsc nie tak :(

Jestem nadal niesamowicie zmeczona, ale dzisiaj w koncu zglosilam ciaze do mojej przychodni wiec czekam teraz na telefon o spotkanie. Na wadze spadl mi kilogram, ale brzuch sie zrobil lekko wydety :shocked2: a z Szymkiem w ciazy dopiero kolo 10-11 tygodnia cos zaczelo byc widac. Jezu ja nie bede w pracy mowic do 12 tygodnia wiec chyba pozostanie mi noszenie luzniejszych sukienek.

Jak tam u Was dzisiaj ciezarowki?

Do góry