reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Wydaję, mi się, że moja Michalina jest najbardziej niegrzcznym dzieckiem z wszystkich forowych kolegów i koleżanek! Nie dałam rady jeszcze zjeść śniadania -ciągle marudzi a nie mogę zgadnąć o co jej chodzi! Smaruje dziąsła i już nawet przeciwbólowe podałam i zero poprawy. Nie mogę jej nawet na moment zostawić. No królewna się znalazła! I jeszcze siedzimy bez prądu bo burza!

reklama
Hmmmm Jenot a może to ten skok rozwojowy...heh na coś trzeba zwalić winę:hmm:;-) ;)Współczuje braku prądu:baffled:
a ja jeszcze dzisiaj wieczorem muszę w końcu zamówić krzesełko, bo karmimy się w leżaczku i zaczyna mnie to wkurzać, bo już trochę się zabrudził bo to materiał...heh trzeba będzie zdjąć i wyprać:confused2:

ja tam zwalam wszystko na zeby :cool2:
ew. na pogode, bo tez wrazliwa jestem na zmiany :)

moja Mloda dzisiaj tez przechodzi samą siebie, nie szło jej pozlozyc spac...od 7:00 kimnela sie 20 minut kolo 11 i dopiero teraz padła. i az telefon wyciszylam oc by jej przypadkiem ktos nie obudzil...:wink:

dorka, doszlam dzisiaj do tego samego wniosku, ze kupuje krzeselko, bo w lezaczku karmic niewygodnie i do tego pasowaloby prac co chwile siedzisko :confused2:

Carola ale masz juz duzego synka! Antos zyczy Danielkowi sto lat!

A my dzis konczymy 5 miesiecy xD

W menu dopiero marchewka. Dzis i jutro przerwa i bedzie dynia.

Dorka, tez mam prasowanie ale mamy miec gosci wiec wepchalam ciuszki do pustej szuflady i niech czekaja na moje natchnienie.

Jeszcze musze salatke zrobic. Nie mam sil przez ten upał. Ale na spacerze bylismy 2 godz.

Betula a czy masz już jakieś upatrzone krzesełko???

PaniAg no właśnie ja już nie mam gdzie wepchnąć czyli znak, że trzeba poprasować:zawstydzona/y:

Betula no może masz rację, że zęby bo wszystko pcha do buźki. Coś ją dręczy ewidentnie :(zresztą ja też dziś mam jakiegoś doła -chyba się za bardzo wyspałam i mi się w głowie poprzestawiało.
My mamy krzesełko do karmienia a karmimy się i tak dalej w bujaczku bo ona jak siedzi w krzesełku a zobaczy łyżkę to się tak zgina w pół i wygląda jakby zgona na imprezie zaliczyła.
Z zabawek króluje huśtawka!
Caro a ten twój Danielek przecudny i duży i mądry! Wie, że marchewka do jedzenia a nie do walenia się po głowie. Gratuluję :)

My wyskoczyłyśmy do Biedronki i załapaliśmy się na Lovelę za niecałe 12 zł. Co do krzesełka to ja mam już wybrane tylko weny żeby zamówić nie ma i też karmienie w bujaczku który wymaga prania:)

No dziecie mi z maty na dywan uciekło i coś krzyczy do zabawki.

reklama
Do góry