reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

a moze Anit ? :D

Aschlee no dobra, poczekam az mala wstanie ;) no cos z zakupoholiczki masz chyba, ale jesli nie poszedl w zastaw dom albo samochod w zamian za ciuszki czy sloiczki to mysle, ze nie masz sie czym martwic :D :D

reklama
Anit zdrówka dla Ciebie. Z temperaturą mam tak samo jak Ty i Ola.

Ja też popieram kandydaturę Aschlee.;)

A mnie dzisiaj boli sama nie wiem co głowa, oko ząb. Osobiście obstawiam to ostatnie ale moja dentystka nic tam nie widzi:wściekła/y:

Oto moje dzisiejsze zakupy :)

1469100265096.jpg
1469100273397.jpg
1469100285625.jpg

A takie body dostalysmy ze sklepu w prezencie :)

1469100323289.jpg

Załączniki

• 1469100265096.jpg
    1469100265096.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 222
  • 1469100273397.jpg
    1469100273397.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 222
  • 1469100285625.jpg
    1469100285625.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 217
  • 1469100323289.jpg
    1469100323289.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 220
Magmich polska strona tego sklepu jest tez a czy daja w prezencie w pl nie mam pojecia bo moge wejsc tylko na niemiecki :(

To sklep jako-o tam zalozylam konto i pisalo ze dostaje body w prezencie mialam podac tylko imie i date urodzenia malej :)

A te na gorze kupilam w lidlu byla promocja dwa body w opakowaniu i 3 pary skarpetek jako zestaw :)

Aschlee ja CI sie wcale nie dziwie z zakupami. Ja tylko się wstrzymuje bo mam syna. Dla Córeczek jest wiecej mozliwosci:D

Moj łobuz polubił znow gondole a teraz udaje kaszel zeby go na rece brać a jak nie to pisk :D

Anit zdrowia :* ja też z tych, co przy 37,5 są nieprzytomne :/

Caro dużo siły Ci życzę :*

Starszy śpi, młodszy się na mnie gapi. A ja ogarniam mieszkanie, bo na 16 umówiona jestem z wrześniową ciezaróweczką. Wpada po wanienke :)

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej hej... Dzięki za pamięć, bo ostatnio jakoś nie miałam czasu na pisanie... Starsza jak wraca z przedszkola nadrabia czas, dwulatek jak dwulatek - ciężki temat, a Natka też bardziej marudna ostatnio. Wczoraj dobru humor miała dopiero po 22 :/

Ad zębów - my mieliśmy bobodent, ale odpukać przy starszych nie użyłam ani razu. Przy trzonowych u syna dwa czy trzy razy szedł w ruch ibum i to wszystko. Mam nadzieję, że to rodzinne i N tak samo lekko żeby wyjdą.
Co do blizny. Ja nigdy jej specjalnie nie ruszałam, ale niedawno byłam u fizjoterapeutki (ad rozejscia mięśni prostych) i zalecała "mobilizację blizny" - czyli dość mocne masowanie okreznymi ruchami, z jakimś balsamem a najlepiej olejkiem. Chodzi o to żeby trochę ruszyć te wszystkie tkanki, które są zszyte, bo jak są takie sztywne to przekłada się to i na kręgosłup i na brzuch.
Zakupy też mnie kuszą, ale stery lub nie - mam wszystko.
Co do diety niby jeszcze nie rozszerzamy, ale N już próbowała kilku warzyw i owoców. I chrupka kukurydzianego też (ja kupuje tygryski, w składzie mają tylko kukurydzę).

Do góry