reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

NowaNatka, Kamaa:)
Ja sie jutro wybieram na szczepienie, ostatnie bezproblemowe wiec mam nadzieje ze jutro tez bedzie ok. Slinienie i "zjadanie" swojej raczki u nas to codziennosc:/ ale zabkow nie widac...

reklama
Bettina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja? :D no dobra wybaczam Ci, masz male dziecko, moglo Ci sie zdarzyc no i jeszcze zabkuje :>

Hehe teraz zaczyna wychodzić na jaw ile osób nas czyta. Dziewczyny prawa autorskie nam się na leżą za najlepszy serial on-line.

Edit
Ola na ja Cię widziałam na liście Bettiny. Ale wiesz już wyszło że liczyć nie umiem to może czytać też nie:oops:. A mat-inf kończyłamo_O

PaniAg wiem wiem :-) u Was zawsze sie dzialo :tak: dzieki Wam odwazylam sie zaczac szybciej rozszerzac diete... A ze niedlugo wracam do pracy to trzeba bylo zrobic pierwszy krok :-) :)

Bettina2701
anit80
Aschlee25
NowaNatka
betula
olaolala
_zuzanka
demollka2
mkvet
magmich
Carolajna32
jenot
PaniAg
kamaa
Kamisia89
novaspace
Bozienka24
Magda_z_uk
mag_dzik

No mówiłam, że na szybko kopiuję z listy mam ;) PaniAg i kamaa was na niej nie ma i dlatego przeoczenie :oops:

śmiało, śmiało dziewczęta wychodzimy z krzaków, koniec ukrywania :D

reklama
a i beemik tez ostatnio sie chyba odzywala, czy mi sie snilo?

no i chyb zalozycielka temtu - solla :tak:

Do góry