reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tez wychodzomy na 16 a tak mi sie nie chce. Na szczescie dlugo w tym goracu z Malym nie wysiedzimy;p

Przyszedl i marudzi jaki to on biedny,ze nigdy nie moze wyjsc. Ha ha

Ide na spacer. Trzeba sie zrelaksowac :)

Ola miałam ten do nosa. Wcześniej jakiś syrop i szczerze, to wg mnie nic nie pomaga... dzisiaj lepiej. Na noc się wysmarowalam amolem (fuj), strasznie kaszlalam. I miałam temp :/ a jak to przeszło to wrócił ból głowy a raczej twarzy :/ położyłam sobie zmęczony chłodny ręcznik na twarz i tak w końcu zasnelam :D ale to była już 1 :/ i do 6 tylko spalam. Dzisiaj już apap daje radę.
Co za artykul, szok! Wszystkie robimy wszystko źle!!! Najlepsze to jak dziecko śpi!!! I właśnie brakuje tego, jak powinno się wszystko robić.

Mój zaraz idzie do pracy. Leon śpi. Olaf się obudził. Bidulek dzisiaj odkasluje :/ chrypkę ma :/

Ugotuje się popoludniu mam ochotę wsadzić dzieciaki w auto i pojechać do rodziny na wieś.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamaa ale co mialas do nosa? Bo nie rozumiem o co chodzi :D

Czytajc Wasze "narzekania" na mezow pomyslalam: " ja dzis nie moge narzekac na swojego, zajmuje sie Antkiem juz z pol godziny..." az tu nagle sie otwieraja drzwi wchodza i slysze "mamaaaa..." co tu duzo mowic, kazdy jest taki sam. Nie raz dzwoni z pracy i mowi: " tak mysle, co by tu robic po pracy? moze umyje smochod" ale, kurde, nigdy mu nie przyjdzie do glowy, zeby zabrac syna na spacer.
Dzis tez mnie wkurzyl, bo lezeli obaj na lozku i Antos zaczal marudzic, to ja na to, zeby sie nim zajal, zmienil mu pieluche, i zapytalam kiedy ostatnio zmieniales mu pieluche? w 2013? :D a on wiecie co do mnie na to rzekl? " a kiedy Ty ostatnio bylas w pracy?" zabilam go... wzrokiem :]

ciesze sie, ze macie podobne odczucia co do tego artykulu.

Bettina gdzie kupilas taka duze pieluche bambusowa? Przez internet?

Magmich wspolczuje imprezy w taki gorac, ale mimo to , bawcie sie dobrze :)

PaniAg dziecko to dobra wymowka, zeby szybciej sie zmyc z kazdego miejsca ;) ale tez udanej zabawy!

reklama
Nastroje burzowe na burze...

U nas blyska,wieje i leje. Minute przed ulewą wrocilismy do domu.

Dziecko wariuje i chce juz tyyylko na ręce. Moze te zęby? Ale jak dotykam dziąseł to nie reaguje, to nie boli go chyba. Jest nie do zniesienia takze w gosciach dlugo nie posiedzimy.

Do góry