reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
My od dawna w spacerówce, młody nie lubi nie widzieć świata.
anit80
My jeździmy w gondoli i myślę że jeszcze napewno kolejny miesiąc tak pojeździmy. Mój się nie buntuje w wózku, uwielbia jeździć a jak chce pooglądać świat to mu budkę odchylam i patrzy na niebo, ptaki i drzewa .
Wczoraj na meczu wielkie emocje tak krzyczałam że co chwilę biegłam do sypialni sprawdzić czy czasem Tymka nie obudziłam . Na szczęście synuś grzecznie spał .
Teraz się obudziliśmy i wstajemy na śniadanko ( wcześniej była pobudka o 3.30 , 5.30, 8.10). Na dzisiaj planów brak więc będzie luźny dzień
Wczoraj na meczu wielkie emocje tak krzyczałam że co chwilę biegłam do sypialni sprawdzić czy czasem Tymka nie obudziłam . Na szczęście synuś grzecznie spał .
Teraz się obudziliśmy i wstajemy na śniadanko ( wcześniej była pobudka o 3.30 , 5.30, 8.10). Na dzisiaj planów brak więc będzie luźny dzień
Carolajna32
Skończył 5 mcy, nie siedzi stabilnie ale w spacerówce na leżąco lub półleżącocaro a ile twoj Danielek już ma ? Już sam siedzi ?
Jakie tu emocje wczoraj byly.. zabawnie tak poczytac ja probowalam spac w trakcie meczu, ale sie nie dalo, bo krzyki w calym domu i okolicy, ze bez ogladania wiedzialam jaki wynik.
Moj, tak samo jak u Kamy, mial bunt na gondole, teraz jezdzi dumny tylko musi miec podniesiona glowe. Ale na rekach najlepiej, oczywiscie.
PaniAg a jaka mate zamowilas? Powiem Ci, ze odkad zaczelam klasc Antka na podlodze do zabaw to stal sie bardziej ruchliwy. Uwazaj, wczoraj sie nie obracal a dzis juz moze to robic.
Moj cwiczyl obroty nawet w nocy i zastalam go w pozycji, podobnej do Hani Bettiny, nogi miedzy szczebelkami, za łóżeczkiem :|
Kamaa a Ty sie jakos leczysz czy czekasz az samo przejdzie?
My dzis jedziemy do moich rodzicow
Moj, tak samo jak u Kamy, mial bunt na gondole, teraz jezdzi dumny tylko musi miec podniesiona glowe. Ale na rekach najlepiej, oczywiscie.
PaniAg a jaka mate zamowilas? Powiem Ci, ze odkad zaczelam klasc Antka na podlodze do zabaw to stal sie bardziej ruchliwy. Uwazaj, wczoraj sie nie obracal a dzis juz moze to robic.
Moj cwiczyl obroty nawet w nocy i zastalam go w pozycji, podobnej do Hani Bettiny, nogi miedzy szczebelkami, za łóżeczkiem :|
Kamaa a Ty sie jakos leczysz czy czekasz az samo przejdzie?
My dzis jedziemy do moich rodzicow
kamaa
Ola stosuje tylko te krople do oczu co dzieciaki... ale jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek muszę do lekarza... no i domowe sposoby, czyli sok z malin lub bzu. Potrzebowalabym wyylezec, ale nie mam kiedy
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina2701
Ola mówiłam, że teraz zacznie się ciekawie. Między innymi u nas pobudki nocne to wołanie o pomoc bo nie umie się sama na plecy przekręcić. Ja jej pomagam i śpimy dalej
reklama
Kamaa bidulko nie wiem czy przy kp mozna, ale imbir jest dobry na wszelkie chorobska. Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale maz moze wziac na Ciebie zwolnienie od lekarza. Wtedy Ty bys mogla odpoczac a on zajalby sie chlopakami...
Bettina no mialas racje ale nie sadzilam, ze tak szybko, ze juz tej nocy bedzie wirowal
Bettina no mialas racje ale nie sadzilam, ze tak szybko, ze juz tej nocy bedzie wirowal