reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

NowaNatka, znam to bo moj tez tak nieraz wyczynia. Zazwyczaj na drugo dzień po takich cyrkach nie wychodzę. Potem znow jest ok.

reklama
Hej,hej
My w gondoli i na razie chciałbym jeszcze z niej korzystać. Młoda póki co też nie widzi w tym problemu.
Gorąco u nas dzisiaj od samego rana. Ja się średnio wyspałam po wczorajszym meczu.

My jeździmy w gondoli i myślę że jeszcze napewno kolejny miesiąc tak pojeździmy. Mój się nie buntuje w wózku, uwielbia jeździć a jak chce pooglądać świat to mu budkę odchylam i patrzy na niebo, ptaki i drzewa ;).

Wczoraj na meczu wielkie emocje :D tak krzyczałam że co chwilę biegłam do sypialni sprawdzić czy czasem Tymka nie obudziłam . Na szczęście synuś grzecznie spał ;).

Teraz się obudziliśmy i wstajemy na śniadanko ( wcześniej była pobudka o 3.30 , 5.30, 8.10). Na dzisiaj planów brak więc będzie luźny dzień ;)

Jakie tu emocje wczoraj byly.. zabawnie tak poczytac ;) ja probowalam spac w trakcie meczu, ale sie nie dalo, bo krzyki w calym domu i okolicy, ze bez ogladania wiedzialam jaki wynik.

Moj, tak samo jak u Kamy, mial bunt na gondole, teraz jezdzi dumny tylko musi miec podniesiona glowe. Ale na rekach najlepiej, oczywiscie.

PaniAg a jaka mate zamowilas? Powiem Ci, ze odkad zaczelam klasc Antka na podlodze do zabaw to stal sie bardziej ruchliwy. Uwazaj, wczoraj sie nie obracal a dzis juz moze to robic.

Moj cwiczyl obroty nawet w nocy i zastalam go w pozycji, podobnej do Hani Bettiny, nogi miedzy szczebelkami, za łóżeczkiem :| :o

Kamaa a Ty sie jakos leczysz czy czekasz az samo przejdzie?

My dzis jedziemy do moich rodzicow :) :) :)

Ola stosuje tylko te krople do oczu co dzieciaki... :( ale jak tak dalej pójdzie to w poniedziałek muszę do lekarza... no i domowe sposoby, czyli sok z malin lub bzu. Potrzebowalabym wyylezec, ale nie mam kiedy :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola mówiłam, że teraz zacznie się ciekawie. :laugh2:Między innymi u nas pobudki nocne to wołanie o pomoc bo nie umie się sama na plecy przekręcić. Ja jej pomagam i śpimy dalej ;)

reklama
Kamaa bidulko :( nie wiem czy przy kp mozna, ale imbir jest dobry na wszelkie chorobska. Poza tym, nie wiem czy wiesz, ale maz moze wziac na Ciebie zwolnienie od lekarza. Wtedy Ty bys mogla odpoczac a on zajalby sie chlopakami...

Bettina no mialas racje :) ale nie sadzilam, ze tak szybko, ze juz tej nocy bedzie wirowal :D

Do góry