reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

ola wiem ze to zadba antykonc. Poprostu już 5mc mija a tu nic:0
u nas jak by byl 2 dzidziol tez dobrze by bylo.
poprostu zaczekam sie martwic czy wszytsko ok. Moze być tak ze póki karmie to nie będzie @?

reklama
Carolajna - gratulacje! Rok po roku fajna sprawa, ale fakt będzie wesoło :D
Nawet ja Ci leciutko zazdroszczę, choć u mnie to byłoby już przegięcie ;)

Natka - @ dostawałam max 2 miesiące po porodzie (mimo ciągłego kp). Ale znam też dziewczynę, które miały 18 m-cy "wolnego". Zawsze możesz się skonsultować z ginekologiem. Może zobaczy czy coś tam się już dzieje czy nie.

Ola nie ma co zazdrościć, bierzesz męża w obroty i tyle ;)
Druga sprawa to co się działo na początku to nie wyznacznik, u moich znajomych znowu odwrotnie. Pierwsze dziecko bezproblemowe a drugiego łapie wszystkiego co możliwe, jak to mówią równowaga w przyrodzie musi być [emoji16]
Gratuluję obrotów, uważaj bo teraz zacznie się jazda [emoji23]

PaniAg moja tez anioł jak tatuś w domu pff[emoji37]

Moja tej piszczalki się boi [emoji52]

Natka przy kp brak okresu jest normalny wiec spokojnie, ja za tym nie tesknilam ;)

Ja tez jeszcze nie mam @ a u mnie kp to minimalnie. Kilka razy myslałam,ze juz a tu nic. I dobrze,bo ulga ale z drugiej strony nie da sie przewidziec kiedy to nastapi.

PaniAg jak jeszcze karmiłam kp + mm z przewagą mm to gin mówił, że nawet przy takim szczątkowym karmieniu @ może nie być i to normalne. :tak:

Natka niektore kobiety przy kp maja miesiaczke a niektore nie, to zalezy od hormonow. A zaryafka faktycznie fajna, mi sie od poczatku spodobala i bylam niepocieszona, ze Antkowi nie, ale od niedawna ja polubil ;)

Bettina dzieki :) na łóżku juz go nie zostawie. Potrafi obracac sie narazie tylko w jedna strone, tzn. z plecow na brzuch i jak juz wyladuje na tym brzuch to jest wnerw :D

carolajna, gratulacje! i duzo zdrowia dla Was! :)))

Haniak wyssal ze mnie dzisiaj cala energie, łotr jeden. do tego pogoda sie zmienia i glowa mi peka. krotko mowiac - czuje sie jakby walec po mnie przejechal :/

dobre wiesci sa takie, ze maz ma jutro urlop i mam wychodne :)

reklama
NowaNatka ja nie miałam jeszcze miesiączki i dlatego taka niepewność :D a że nie ma @ to normalne przy kp, szczególnie jeśli jest tylko kp. Mam koleżankę co w grudniu skończyła karmić (synek 9miesiecy wtedy miał) Nie miała @. Wszyscy ją uspokajał że jest ok. Ale za długo jej było i poszła do gina jakoś w kwietniu iu. No i okazało sie 17 tydzień ;)

Ola gratuluje obrotów :)

Magmich a ja mam żyrafę :D jeszcze po Leonie :D ale Olaf nie lubi takich piszczałek na razie.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry