reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Caro ale wiadomość! Gratulacje!!
PaniAg nie przejmuj się ulewaniem, moja obroty na brzuch ćwiczy od 1,5 miesiąca i do tej pory zdarza jej się ulać.
Moja raczej z tych ruchliwych a nie gadających. Jak ktoś ją zaczepia to ona patrzy i ewentualnie raczy zaszczycić tą osobę uśmiechem, nie rozdaje ich na prawo i lewo
U nas na obiad nie ma zbyt dużego wyboru, mleko jak codzień.
Zaczynam się wkurzać na tą kostkę. Wysyłka niby w 24 godz a ja już kilka dni czekam Zamawiałam w niedzielę 3 paczki, to z gdańska już dojechała we wtorek a z Warszawy jeszcze nie
PaniAg nie przejmuj się ulewaniem, moja obroty na brzuch ćwiczy od 1,5 miesiąca i do tej pory zdarza jej się ulać.
Moja raczej z tych ruchliwych a nie gadających. Jak ktoś ją zaczepia to ona patrzy i ewentualnie raczy zaszczycić tą osobę uśmiechem, nie rozdaje ich na prawo i lewo
U nas na obiad nie ma zbyt dużego wyboru, mleko jak codzień.
Zaczynam się wkurzać na tą kostkę. Wysyłka niby w 24 godz a ja już kilka dni czekam Zamawiałam w niedzielę 3 paczki, to z gdańska już dojechała we wtorek a z Warszawy jeszcze nie
kamaa
O ja Cię!!! Caro super! Gratuluje jak się czujesz? Jej ja przez to karmienie ciągle zastanawiam się czy w ciąży nie jestem
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom
Bettina2701
Pisał, że wyśle w środę a w systemie wisi ciągle jako "wprowadzona do systemu"
Pewnie nie wysłał jeszcze
Pewnie nie wysłał jeszcze
Carolajna32
Kamaa a dziękuję dobrze. Nic mi narazie nie jest poza ciągnięciem brzucha.
reklama