reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola u nas ciemno a Olo i tak się budzi :/

Zmylam lakier z paznokci u stóp i coś mnie pobolewalo ostatnio. Co widzę? Pół paznokcia na dużym palcu ciemne :( i znowu przez buty kurde... kolejny typ idzie do butów zakazanych :( tenisowkowe i typu baleriny :/ nie wiem dlaczego ale jak mam takie buty to mam po dużych paznokciach... czeka mnie rok zanim urosnie nowy :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola byc moze...ja jak zostaeialam lampke bylo to samo.Pobudki przy kazdym przebudzeniu.Teraz nieraz sie przebudzi ale widzi ciemno i spi dalej ;)

Ola z tą lampką to możesz mieć racje bo ja na początku też zostawiałam światło ale w końcu mąż powiedział dość i okazało się że dobrze zrobił bo dziecię lepiej zaczęło spać.

Demollka no wreszcie bo już się zastanawiałam gdzie przepadłaś.

Kamaa to Ty wcześniej nie czułaś że Cię gniotą?

Ola,bo Antki to śmieszki. Moj tak samo cieszy sie do wszystkich. A z obrotami kiepsko.

Powiem wam,ze ten baby swimmer to rewelka! Dziecko mialo mega radoche w wannie. Wymeczony spi.

A spimy juz dluzszego czasu w ciemnym bez lampki. Ale i tak budzi sie na butle raz. Nie zawsze.

Magmich gniotly mnie ale z boku :( a nie przy paluchu :(

Strasznie kaszle, aż nie chce mi się iść do sypialni, bo tym swoim kaszlem obudzę Olafa :(

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

hej.
Betti nasz tez malo sie smieje ..chyba ze mama udaje gluptasa i wtedy go to rozsmiesza;)

my nadal z lampka w pokoju.

ehh. Doradźcie co facetowi na 30-tke kupić?:\

Mój na trzydziestkę dostał od braci nawigację do samochodu i fajny dyplom z wierszykiem.
Rozumiem że mówimy o Twoim mężu/facecie? Ja już sobie prezent darowałam bo zorganizowałam mu niespodziankę w postaci tortu i gości w dniu urodzin a większa impreza była tydzień później razem z roczkiem.

Fajne pomysły na śmieszne gadżeciarskie prezenty znajdziesz tutaj: (może coś praktycznego też się trafi);)
Link do: Prezenty i gadżety z innej planety - Sklep Toys4Boys

Natka nawet jak ją rozśmieszam to się nie śmieje tylko uśmiecha i "podskakuje" z radości, śmiać się nie chce. Chyba czeka aż uszami zaklaskam to może łaskawie się zaśmieje ;)
Za to kręci się jak oszalała. Dzisiaj jak leżała na macie edukacyjnej i poleciała z brzucha na plecy to centymetrów zabrakło a by wylądowała na podłodze. :o Wokół maty ułożyłam jej puzzle piankowe dla bezpieczeństwa ;)
Mój na 30-tkę dostał alufelgi :rolleyes2:

Nie wiem jaki wpływ na światło ma jakość snu ale u nas przy lampce Hanula przesypia całe noce. Nie zawsze no ale jednak. Tylko fajnie by było jak bym miała lampkę z jeszcze delikatniejszym światłem.

reklama
Do góry