reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Aschlee jak u Ciebie?
Wiadomo co z Malinką? ??
Wiadomo co z Malinką? ??
Carolajna a u mnie to czekam dalej...podjeli decyzje ze CC zrobia dopiero jezeli pojawia sie komplikacja.
Dzis skurczy bylo duzo i bolesne ale co z tego jak przez jakis czas w miare regularne a potem nieregularne kompletnie :/ niby po badaniach dali mi max tydzien i ze niby powinnam urodzic.Zobaczymy czy sie sprawdzi :/
Dzis troche niepokoi mnie to ze mala mniej sie rusza.Polozna tez to martwilo kazala dwie godziny pod ktg lezec i dopiero jak wytrzepala mi brzuchem na wszystkie strony to ja obudzila...
Dzis skurczy bylo duzo i bolesne ale co z tego jak przez jakis czas w miare regularne a potem nieregularne kompletnie :/ niby po badaniach dali mi max tydzien i ze niby powinnam urodzic.Zobaczymy czy sie sprawdzi :/
Dzis troche niepokoi mnie to ze mala mniej sie rusza.Polozna tez to martwilo kazala dwie godziny pod ktg lezec i dopiero jak wytrzepala mi brzuchem na wszystkie strony to ja obudzila...
Magda z całego serca gratuluję, piękne uwieńczenie całej ciąży, nerwów itd. Utul i ucałuj Theo od cioci forumowej:-*
Calola no charakterny chłopczyk się szykuje, pewnie po mamusi
Choco gratki czekamy na info!
Oj dziewczyny szalejecie, jeszcze trochę i mało kto na luty zostanie
Calola no charakterny chłopczyk się szykuje, pewnie po mamusi
Choco gratki czekamy na info!
Oj dziewczyny szalejecie, jeszcze trochę i mało kto na luty zostanie
LilithGoth
Fanka BB :)
Ale babcie maja dzisiaj prezenty
Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamusiom
Gratuluje wszystkim swiezo upieczonym mamusiom
reklama
Hej Nasza Jagódka już na świecie nie było łatwo ale udało się. Czujemy się dobrze,wiecej napisze z kompa bo w tel mam tu słaby net. Gratulacje dla Madzi i Choco, Carola oby się synus w końcu zdecydował! Trzymajcie się Kobietki, od jutra pelnia