reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bożenka gratuluję i ściskam, Alex jest śliczny :yes:

Bettina ja też sn i szczerze mogę już jechać :biggrin2:, ( chciał troszkę zaczynan juz panikować , że to już ) no i faktycznie zaraz będzie nas więcej styczniowych :-D. Najważniejsze że maluchy są zdrowe a my szczęśliwe.

Bettina na to pytanie odpowiem dopiero jutro po tych wszystkich badaniach.Obiecywali ze jutro podejmiemy ostateczna decyzje wiec trzymam ich za slowo

Lilith a Ty się nic nie martw lepiej że jesteś pod stałą opieką, zdaje sobie sprawę ze tęsknisz za dzieciakami w domu, no ale czasem siła wyższa. Teraz odpoczniesz a w domu to ja już widzę jakbyś latała bo zawsze masz coś do zrobienia ;-) ;)

Anit ja też mogę już ale TŻ każe nam czekać do końca tygodnia :-p

Aschlee długo trzymają Cię w niepewności :hmm: Ale lepiej dmuchać na zimne niż zbyt pochopnie wypisać :blink:

Chocolatequa teraz za Ciebie będziemy kciuki trzymać w czwartek :wink:.

Jutro mam wizytę i mam nadzieje że moja gin stwierdzi że mały już się tam przygotowuje do pojawienia na świecie :rofl:. Mnie się podoba data 22, 25, 28, 30 stycznia :biggrin2:czas pokaże czy uda mi się w którąś trafić

Bozienka - gratulacje :-) jaki śliczny maluszek :-) teraz tylko życzę Ci aby jak najmniej bolało i żebyś szybko stanęła na nogi

Magdalena - dobry pomysł z tą wodą morską do nosa :-)

Ola - z fizjoterapii korzystam, ale rzadko, bo facet którego mam sprawdzonego przyjmuje 100km ode mnie, a na eksperymenty jakoś nie mam ochoty. Ale byłam teraz, w sobotę i naprawdę jest mi lżej :-)

Choco - fajnie ze się odezwałaś. Ja też się nie udzielałam ostatnio. Jednak moja dwójka + choroby = totalny brak energii na cokolwiek. Trzymam kciuki za czwartek :-)

reklama
Do góry