reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienka gratulacje ogromne!!!:-) :) Śliczny synuś:tak: Zdrówka dla Was!
Lilith trzymaj się, lepiej poleżeć dzień dłużej i być pod kontrolą w razie W
Choco powodzenia w czwartek, trzymam kciuki;-) ;)
NowaNatka ból to nie skurcze, jeśli się położyłaś i przeszło to tym bardziej... Skurcze porodowe pojawiają się regularnie co kilka/kilkanaście minut i nie ustępują przy zmianie pozycji. Jeśli ustępują po wstaniu, czy położeniu się to raczej jeszcze nie to ;-) ;) To tak z mojego doświadczenia;-) ;)

U nas nocka spokojna choć średnio przespana...ale to już raczej norma;-) ;) Miłego dnia

reklama
5 lutego jeslio beda mieli miejsce a jesli nie to 8 lutego juz na pewno. Tylko, ze to moje pierwsze i nie mam pojecia czego sie spdziewac. a Twoje to juz drugie cc, tak ? :)

Lilith trzymaj się tam. Najważniejsze że jesteś pod fachowa opieką. Lepiej tak niż byś miała w domu siedzieć i coś przeoczyc. Wiem ze szpital to nic przyjemnego ale postaraj się myśleć o tym ze juz niewiele zostało i każdy dzień przybliża Cię do spotkania z dzidziusiem :) może niech mąż przyniesie Ci spray do nosa z wody morskiej żebyś się nie meczyla tym suchym powietrzem. Ja juz mam spakowany marimer w torbie do szpitala.

Choco trzymam kciuki za czwartek

Ja właśnie odebrałam paczkę z Gemini i przeglądam co tam przyszło. To mnie rozczula jak patrze na te pieluszki, smoczki, butelki

Bozienka ogromne gratulacje, super, że już jesteście razem! :-) :)
Lilith na suchą śluzówkę nosa też polecam wodę morską bo się zamęczysz tam.
Choco witaj, fajnie, że już wiesz kiedy będziecie razem z dzieckiem. :laugh2:

Czy jest tu ktoś kto będzie rodził sn? Bo póki co to same cc :blink:

Bettina nademna tez na razie wisi porod SN zobaczymy czy jutro to potwierdza czy nie bo u mnie to akurat zmieniaja decyzje jak widac co troche :/

Ola, tak to moja druga cesarka :-) a Ty czemu masz cc?

Bettina ja juz tak dawno zamawialam w gemini ale nadal pamietam jak to jest odbierac od nich paczke :)

Z tego co wiem to Karola sie szykuje na sn and ale co wymysli jej Danielek to chyba nawet on sam nie wie ;)

reklama
Choco to Magdalena dostała paczkę z gemini, ja już dawno po wszelkich zakupach. Mnie to najbardziej rozbraja teraz widok łóżeczka ;-) ;)

Aschlee a Ciebie już do porodu nie wypuszczą do domu?

No to jednak cc i sn pół na pół się rozkłada. :-D

Do góry