reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Łoooo matko gdzie moja energia ?? Czuje się jak przed porodem dosłownie ;-) tak samo zasypialam na stojąco i tak samo mnie krzyże bolą
Bozienka bo dzisiaj taki dzień że się nic nie chce i człowiek do niczego jest.
Mnie czeka glukoza w piątek bo dzisiaj bym się nie wyrobiła, odebrałam akt małżeństwa i pobrałam wszystkie wnioski do zmian masakra jest tego troche i jeszcze muszę fotkę zrobić co jest dla mnie najgorsze bo nie lubię poza tym zpucowiałam na twarzy hehe dobrze że za rok półtora zmienię meldunek to będzie znów nowy:-)
Co do bólu to nalatałam się dzisiaj i ciągnie koło pępka ale wczoraj pytałam gin czy mi się nic tam nie urwie hehe więc potwierdził ze tak ma być
Powoli zabieram się za zakupy dla małej, zamawiałyście moze z allegro pieluchy tetrowe?
Mnie czeka glukoza w piątek bo dzisiaj bym się nie wyrobiła, odebrałam akt małżeństwa i pobrałam wszystkie wnioski do zmian masakra jest tego troche i jeszcze muszę fotkę zrobić co jest dla mnie najgorsze bo nie lubię poza tym zpucowiałam na twarzy hehe dobrze że za rok półtora zmienię meldunek to będzie znów nowy:-)
Co do bólu to nalatałam się dzisiaj i ciągnie koło pępka ale wczoraj pytałam gin czy mi się nic tam nie urwie hehe więc potwierdził ze tak ma być
Powoli zabieram się za zakupy dla małej, zamawiałyście moze z allegro pieluchy tetrowe?
Bozienka24
Demolka hahah znam ta biurokracje odnośnie zmiany nazwiska ;-)
Ja nie wiem czemu ale nie lubię zakupów internetowych ;-) ja musze dotknąć powachac ;-) zobaczyć z bliska ;-)
Ja nie wiem czemu ale nie lubię zakupów internetowych ;-) ja musze dotknąć powachac ;-) zobaczyć z bliska ;-)
Jadźka
mama 2 synów
Hej kiedy te wiatry się skączą i mogło by troche słonko wyjść może człowiek by inaczej funkcjonował
Carolajna32
Byłam na usg serduszka. Wszystko ok. Mam mega nerwa, w pracy się zagmatwało; (
Carol ważne że z serduszkiem wszystko oki w pracy mam nadzieję jakoś się wyjaśni i nie będzie tak źle;-)
Natka też tak mam chociaż jak ide do wc to okazuje się że wcale dużej ilości w pęcherzu nie było, chyba mi się skurczył albo rzeczywiście Mała uciska go.
Natka też tak mam chociaż jak ide do wc to okazuje się że wcale dużej ilości w pęcherzu nie było, chyba mi się skurczył albo rzeczywiście Mała uciska go.
reklama
Mi energii starcza do max 18 a potem rownia pochyla do padania na pysk i energię znów dostaje około 21. Pytałam się już parę razy ale nikt nie odpowiadał, czy 3 kawy dziennie to za dużo? Obecnie 2 pije ale czasami o 20 jeszcze bym słaba wypila co by z mężem film obejrzeć a nie usnac w połowie.
Caro co w pracy?
Właśnie szykuje kolacje dla nas, w sklepie wzięło mnie na serki topione nie jadłam dawno ;-)
Bozienka co z zusem? Termin juz minął chyba.
Caro co w pracy?
Właśnie szykuje kolacje dla nas, w sklepie wzięło mnie na serki topione nie jadłam dawno ;-)
Bozienka co z zusem? Termin juz minął chyba.