reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Caro wiem ze tez cos miałaś podobnego. Bolal mnie brzuch i krocze.mega się wystraszyłam. Ale skoro nic mi teraz nie jest wiec chyba jelita

Novaspace ja dotalam zwykla glukoze bez dodatkow i cytryny tez nie moglam uzywac.Na 50 jedna szklanka a na 75 dwie szklanki do wypicia i jak dla mnie bylo okropne a za troche znow mnie to czeka :/ na sama mysl mi nie dobrze.
Po 50 siedzialam tylko godzine a po 75 pobierali godzine i dwie po wypiciu

U mnie kataru ciag dalszy :/
Na dworze szaro,buro wiec posiedze w domu z ksiazka pod kocykiem,chociaz najpierw musze troche ogarnac.
Mnie od wczoraj popoludnia boli spojenie przy chodzeniu :/

Caro ja mam kardiologa za dwa tygodnie.Trzymam &&&&&& za Twoja wizyte dzis

Bylam, widzialam oddzial polozniczy I sie na niego zdecydowalam :-) Co prawda nie ma lozek, ale bardzo przytulna, mila atmosfera.Mozliwy porod w wodzie. Yupi ciesze sie :-)

reklama
solla ja tez sie zastanawiamnad porodem w wodzie. skoro na moje obolale spojenie dziala relaksujaco to pewnie tez lagodzi bole porodowe

Do góry