reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Powiedziała mi ze mogę sobie gdzieś pójść byle bym wróciła na 9.15 i nic nie jadła. Co z tego jak to nie moje miasto, nie znam go a i tak brzuch mnie coś boli :( a tu ludzi mało i 4 łóżka do siedzenia. Sen byłby w sam raz :)

Hej dziewczynki tak wczoraj naprodukowalyscie ze nawet nie prubuje nadgonic bo mam 90 postow;)
Żaba współczuję ale ja mam za 3 tygodnie powtórkę wiec wszystko znów przede mną..

Wczoraj strasznie zabiegany dzień ale udało mi się wszystko pozałatwiac i prawdopodobnie obronę mam w grudniu zaraz przed świętami.. boje się ale jestem juz spokojna bo za długo to trwalo:)

Dziś mam zamiar trochę dom ogarnąć bo 2 tygodnie paluszki em nie ruszyłam i trochę zapuszczony jest;)

Zaba mnie tez dzisiaj glukoza czeka. Dopiero za godzine. Napilabym sie herbaty :-( Pozniej biegiem do drugiego szpitala na przeciwciała. I jeszcze chcialam zobaczyc oddzial polozniczy dzisiaj. No I do pracy. Dzien za krótki

Cześć Dziewczyny
Żaba ja też musiałam siedzieć po glukozie

Słuchajcie naprawdę Wam to nie smakowało? Ja to chyba dostałam w szklance sok malinowy z woda, był słodki ale dobry (tak smakował i wyglądał)
A jak jest w innych przychodniach? Bo ja bym to mogła pić codziennie

Dzis zapowiada sie ładna pogodna, więc zabieram Vivi na plac zabaw, potem sprzątnie i pranie ;/

Miłego dnia Wszystkim

Witam sie z rana i ja :) juz z deko lepszym humorem :)
Dzis i jutro w koncu mam meza w domu, troche cos posprzatamy bardziej generalnie bo powoli trzeba sie brać za takie porzadki :-)
U nas od rana a moze i od nocy pada i pada. Ciekawe czy bedzie mozliwosc wyjsc dzis na spacer z corcia :)

Hej. Mi tam glukoza smakowala:-)
Wiecie dzis zle się poczułam . W drodze na pobrań krwi zabolal mnie bardzo mocno brzuch.yrwali to chwile ale bol bol dość mocny.

reklama
Znów zjadło mi pól posta:wściekła/y:a wiec wróciłam do domu i się wyproznilam i bol juz nie wrócił . Czy to zaburzenia jelitowe czy dzwonić do lekarza?

Do góry