reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
madissoni u mnie jest tak ze jak nie mieszkalam 3 lata w domu to tez sie nie odez.wala tylko zdawkowo a teraz pod jednym dachem nie ma wyjscia.wiem jak to jest az serce peka:-(

Natka ja tak mialam właśnie wczoraj dzisiaj naszczęście wróciło juz wszystko do normy i mały kopie juz wysoko .

Jadzka jak Cię to pocieszy to ja też mam dzisiaj jakiegoś dola :-(

Hej kochane :-)

Miałam dziś mega zabiegany dzień, a do tego pogoda, która nic nie ułatwia. Wichura, ulewy...ehhh......

Byłam u tego gastroenterologa. Wyniki po tabsach ładnie trzymają się normy, także kontynuujemy leczenie i modlimy się, by nie poszły w górę. Kolejna wizyta 14 grudnia, chyba że wyniki drastycznie się pogorszą. Cieszę się, bo w poprzedniej ciąży szły w górę mimo leków :-)

Teraz sobie siadłam, ale jestem tak zmęczona,że nie mam siły nawet myśleć :confused2:

reklama
Do góry