reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja rozumiem dolegliwości ciążowe i nie lubię mocno narzekać ale kuźwa tyle na raz???
Lekka zgaga, ból spojenia i to silny, wbijająca się główka dziecka + obracanie się małego, ból pleców a do tego wszystkiego moja macica postanowiła skurcze poćwiczyć.
Mina męża na moją. ... bezcenna.

Skurcze dość mocne, w ciągu godziny miałam 2. Mam nadzieję, że to ćwiczenia :baffled:

Caro życzę abyście doszli do porozumienia

Kropek i Bozienka aby ZUS juz zakończył wasze sprawy i abyście mogły fucka im pokazać na koniec ;-)

Ja bez siły dzisiaj. Byłam na lumpeksach i kupiłam śpiworek do spania za 15 zł, pajaca welurowego i polspiochy za 7 zł i sukienki 2 dla Hani za 23zl. Ale cała happy. Tylko ciśnienie z supy i 3 kawka pójdzie w ruch. Nie za dużo 3 kawy? Jak myślicie?

ja dzis caly dzien kloce sie z mezem az mnie brzuch i plecy rozbolaly wiec Caro witaj w klubie.

do tego maly kopnol mnie w dol brzucha tk ze w pochwie mnie zabolalo:baffled:pierwszy raz tak mialam a ktos z was cos takiegomial?:baffled:

Ja zasnęłam ale próba przekręcenia się na bok czy wstania kończy się niezbyt fajnie. Tak pieruńsko boli łono, że padnę. Jutro chyba do lekarza zadzwonię.

reklama
Do góry