reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Mnie głowa boli.
Carolajna32
Carolajna32
Carolajna32
Kropek przez moją listę?
Kochana, na mnie bierz poprawkę bo ja zakupoholikus pospolitus jestem
Kochana, na mnie bierz poprawkę bo ja zakupoholikus pospolitus jestem
Carolajna napisałam uwagi wg własnego uznania. Nawet mi przez myśl nie przeszło, że kompletujesz wyprawkę wg tej listy.
Jeśli chodzi o wyprawkę do szpitala to u nas w każdym można dostać listę potrzebnych rzeczy (np. w jednym szpitalu nie można mieć własnych ubranek dla dziecka, w drugim wymagają).
Jeśli chodzi o wyprawkę do szpitala to u nas w każdym można dostać listę potrzebnych rzeczy (np. w jednym szpitalu nie można mieć własnych ubranek dla dziecka, w drugim wymagają).
Ja jestem swierzynka i nawet nie wiem co powinnam z twojej listy wykreślić w związku z twoim zakupoholizmem ale załamuje mnie fakt ze wt wszystko juz kupujecie.. ja w sumie nawet gdybym chciała to płci nie znam ale reszta n8ezbednikow.. o matko jak teraz zacznę to chyba nie ogarnę do porodu..
reklama
Carolajna32
Madisoni ok
Kropek rób wg własnego uznania, naprawdę. Jeżeli nie czujesz potrzeby to poczekaj jeszcze.
Mi się jeszcze mąż na kołyskę właśnie uparł. Niby łóżeczko ma być u nas ale woli na pierwszy miesiąc czy dwa kołyskę przy samym łóżku. Muszę to przemyśleć.
Kropek rób wg własnego uznania, naprawdę. Jeżeli nie czujesz potrzeby to poczekaj jeszcze.
Mi się jeszcze mąż na kołyskę właśnie uparł. Niby łóżeczko ma być u nas ale woli na pierwszy miesiąc czy dwa kołyskę przy samym łóżku. Muszę to przemyśleć.