Hej, ja nie nadrobie bo w stegnie z rodzinka. Ale zadzwonił ten typ niedawno i wyniki mam dobre. Jak będzie miał neta to wyśle na maila ale ryzyko downa spadło z 1:617 na około 1:4000 czyli mniejsze niż przy córce, pozostałe tez małe ryzyko. Ale jestem szczęśliwa, wypinam brzuch z dumą :-):-)
reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Ati
wiedziałam że będzie dobrze super ciesze się bardzo ;-)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Bozienka24
Ja go chyba zamówię kobitka chce 50 zł :-) nie musi być nowy ;-) ważne żeby był sprawny hihih margaritta tez się tego obawiam ale raz 2 razy posłucham :-) jak narazie serduszko tylko raz słyszałam w 9 tc
Jadźka
mama 2 synów
Ati super wiadomości
. Wypinaj z dumą brzuch
Dziewczyny zwierzaki super ja mam tylko chomika ale też jest super nawet się nie spodziewałam
Dziewczyny zwierzaki super ja mam tylko chomika ale też jest super nawet się nie spodziewałam
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Bozienko ponoć najlepsze detektory to sonoline B i C. Są świetne, bo mają wyświetlacz :-)
Bozienka24
Magda heh musze sprawdzić nigdy nie miałam takich zabawek :-) jakoś kasy mi było żal teraz nawet mąż zaczął o tym mówić wiec tak się zastanawiam bidusia był tylko raz zemna na usg i to w 6 tc i bardzo chciał by iść zemna no ale nie ma go więc może chociaż posłucha serduszka
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ati ale super!!! No strasznie się cieszę razem z Tobą :-) Dobrze,że wreszcie jesteś spokojniejsza!
Domyślam się, że czym większa ilość dzieci w domy tym gorzej ogarnąć kuwetę. U mnie największy bałagan robi mąż. Filip ładnie sprząta za sobą i wie, że jeśli będzie mi dokładał robót domowych to mniej czasu będę miała dla niego.
Swojego czasu miałam w domu amstafa (wbrew pozorom bardzo łagodna, zalizałaby na śmierć), ale zmarła na raka i od tamtej pory nie chcę więcej psiaków. Za bardzo to przeżyłam
miałam też 4 kociaki (dachowce), ale mąż ma alergię na sierść więc musiałam je wystawić na podwórko. Teraz mamy aż rybkę :-)
Swojego czasu miałam w domu amstafa (wbrew pozorom bardzo łagodna, zalizałaby na śmierć), ale zmarła na raka i od tamtej pory nie chcę więcej psiaków. Za bardzo to przeżyłam
Bozienka24
Magda 420 zł oooooo oo trochę dużo ale fajny ładny zgrabny i z ekranikiem
reklama