reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka mi nie chodzi o szkodliwość, bo wiem że to nie jest szkodliwe :tak: Poczytałam sobie o złej interpretacji wyników detektora, o tym że można wyczuć swoje tętno lub przepływającą przez łożysko krew. Już widzę siebie jakbym nie mogła wyczuć tętna jak panikuję i biegnę do lekarza, co jeśli okazałoby się prawdą i tak już nic nie pomoże. Jak ktoś jest spokojniejszy z natury to spoko, ale wiem, że i to nic nie da, a może mnie tylko zestresować. Liczę, że już niedługo zaczną się wyraźne ruchy i będę mogła je śledzić :-) Ale chętnie poczytam jak u Was to działa i jak się z tym czujecie :tak:

Margaritta tez czytałam ze można nie wyczuć itd tez się pewnie będę stresować ale zaryzykowalam :-) i zobaczymy jak przyjdzie Ati ma i jest zadowolona juz podslu****e dzidzie ;-)

Mój ma być jutro. Pod produktem mam same pozytywne opinie. Nikt nie panikował,że nie znajduje tętna. Też kiedyś tak myślałam, jak Ty Margarita. Mimo wszystko skusiłam się. Będę miała frajdę z całą rodzinką. No i tętno będę widzieć :-)

Ja opinie zawsze patrzę na amazonie. No jak produkt mam same 5 na 5 to musi być dobry :-) Ja wczuję ruchy. Wiem,że maluszek ma się ok, ale jednak to moja ostatnia ciąża. Jakoś chcę się nią delektować ile mogę. Potem go komus podaruję. Zdaję sobie sprawę,że u mnie to się rozbija o inne pieniądze, dlatego nie namawiam nikogo, ale wrązenia Wam opowiem :-)

reklama
Bozienka ale ja nie konkretnie o tym ;)
Byłam po zakupy, miałam zamiar ambitnie obiad robić ale za cholere nie mam siły i za głodna już jestem więc jedziemy gdzieś coś zjeść.
Mama przyjedzie i pomoże sprzątać na prezentację więc mam z głowy, upieke jej ciasto w ramach podziękowania; )

Do góry