reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek nic postarają się to wyjaśnić jak najszybciej nie jestem jedyną która nie ma innych dochodów ...... miło to usłyszeć jak będą coś wiedzieć wyślą pismo i tak samo jak będą coś potrzebować tyle się dowiedziałam

reklama
A i jeszcze ze maja 30 dni na rozpaczenie + 30 dni na ewentualna wypłatę od dnia podjęcia decyzji . A jak się pana zapytałam czy ja w tej chwili mam przestać brać leki i dzieciom powiedzieć ze dostaną jeść za 2 miesiące i wogóle wszystkim mam tak mówić że rachunki zapłacę za 2 miesiące itd to pan stwierdził że nie jest mi w stanie pomuc :-(

Masz to wydajesz.
Nic nowego :p

Hahah, chwilowo nie mam ;)
Zamówiłam na firmę tę nową ;)
Piękne te meble kupiłam jej.

Uffff cukier w normie
Na czczo 4.8
Po godzinie 6.8
Po 2 godzinach 5.8
Anemia Jan jest tak była nic się nie zmieniło z tym ze tamtym razem miałam 4 źle tak Teraz tylko 2 :-) uffff

Bozienka a u mnie norma do 90 jest pokazana...yyy???

Takie coś znalazłam :-)

becnie PTD zaleca wykonywanie 3-punktowego testu obciążenia glukozą (wcześniej wykonywano 2-punktowy). Na podstawie wyników tego testu cukrzycę ciążową rozpoznaje się, gdy spełnione jest co najmniej jedno z 3 niżej przedstawionych kryteriów:

stężenie glukozy w osoczu na czczo od 92 do 125 mg/dl (5,1-6,9 mmol/l)
stężenie glukozy po 60 minutach ≥180 mg/dl (10,0 mmol/l)
stężenie glukozy po 120 minutach od 153 do 199 mg/dl (8,5-11,0 mml/l)

reklama
Do góry