reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny nasłuchalam sie tu ,ze oliwki Johnson nie sa dobre dla dzieci bo dodaja do nich niepotrzebne zapachy itp . nie wiem czy do tej bezzapachowej niby tez.
Nawet chusteczek mokrych lepiej nie uzywac do przemywania miejsc intymnych u noworodków.
Duzo nowych opinii słysze, oj duuuzo sie zmienilo przez te lata kiedy ja córcię miałam malutką. Nie było sterylizatorow ,tylko podgrzewacz do mleka miałam, a teraz sama swiruje i chce jeszcze taki zaparzacz do mleka :o
Z tego co czytałam w raportach to produkty J&J mają bardzo złą opinię.

Dzień dobry

Ja po śniadaniu. Myśle co na obiad może polędwiczki zrobie.
Musze się za jakąś robote wziąść bo może jeszcze na jakąś kawe do kumpeli skocze.

Kawa...Ale mi się kawa marzy a od 2 miesięcy nie pije, odrzuca mnie.

Witajcie, dopiero się budzę. Mam zamiar spędzić większość dnia w łóżku, popołudniu wyskoczy tylko po jakiś prezent dla męża.
Obiadek pewnie od nas z restauracji albo zamówię coś, nie mam siły na zakupy i gotowanie.

Głowa mnie boli i mam wrażenie, że jednak mnie coś łapie... ; (

reklama
To i ja się witam ;-)
Noc koszmarna budziłam się co chwile mówiłam ze z biodrami nic mi się nie dzieje i wywolalam wilka z lasu co się położyłam na boku to odrazu bol musiałam spać na plecach i to wysoko bo inaczej mi duszno :-( mam nadzieje ze to chwilowe . Idę budzić syna do szkoły heh będzie się buntowal bo późno wczoraj poszedł spać ;-)

Dzien dobry widze ze sporo z nas mialo kiepska nocke.Ja budzilam sie co troche 3 razy w nocy na siusiu potem o 7 po tabletki a w miedzyczasie te biodra.Tak jest co noc juz ok miesiaca.Pomaga tylko rozchodzenie.

No nic nie narzekam ;)
Milego dzionka

Witam sie i ja :)
U nas nocka jak nocka, mala jak zwykle sie kilka razy budzila - standard..
Ok 9:30 ide po wyniki i mam stresa.
Martwie sie o ta bolerioze. No i o swoj progesteron.
Eh. Jeszcze troche i bedzie wiadomo.

Choco powodzenia, będzie dobrze!

Dziewczyny ratunku, co kupić mężowi na prezent?
Myślę o takiej małej torbie bo wiecznie z samochodu czy do lata ze wszystkim w ręku ale nie wiem czy to dobry pomysł? Zaraz wynajdę zdjęcie.

Choco jeszcze za wcześnie na. Systematyczne ruchy, spokojnie.

O takiej myślę. ...

Załączniki

• 1441609197554.jpg
    1441609197554.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 36
Hej dziewczyny. I w koncu dla mnie po wakacjach. Jeszcze jeden wolny dzien I odprowadzanie dziecka do szkoly od jutra. Szczerze jeszcze nigdy tak niechetnie nie wracalam do uk.Plusem jest to, ze w koncu moge zaczac kompletowac wyprawke :-)
Carolajna torba super, praktyczny elegancki prezent.

reklama
Choco umnie tez nie są nie regularne kopniaki wczoraj np dopiero wieczorem kopnął i to tylko 3 razy i cisza do dzisiaj . Nie stresuj się

Ostatnia edycja:
Do góry