reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mkvet witaj i zapraszamy do nas. Dopisać Cię do listy? :-)

Bozienko u mnie takie ciśnienie, o którym piszesz, to juz nadciśnienie :-D W poprzedniej ciąży przy górnym 140 podawali mi tabsy w szpitalu :szok:

Anit dziekuję za meldunek. Dobrze czytac,że u Ciebie wszystko ok :-)

Choco ja kupiłam sobie niby na kolacje śledzie w sosie musztardowy, mam pyszną kiełbaske wiejską na którą miałam mega ochotę w sklepie. Kupiłam tez polskie jabłka młode, o których myślałam całą drogę do domu. Jest też pare innych rzeczy, na które miałam ochotę, a teraz już mi przeszło i nic bym nie zjadła :nerd:

Witam Kobitki :)
Dopiero dzis nadrobiłam..tyle wpisów :)
Witam nowe przyszłe Mamuśki :D

M@linka współczuję, tyle stresu , trzymaj się tam! Tez wierzę,ze Córcia szybko wróci do zdrowia, ważne ,ze gorączka spadła i ze lekarze wiedzą co jej jest i juz leczą :*

Ja nie pisałam długo bo nadrabiałam życie towarzyskie i korzystałam z resztek pogody wakacyjnej przeplatanej jak to na wyspie ciągle deszczem.

Oczywiście nie wytrzymałam do następnego usg az 3 tygodnie i juz byłam prywatnie :))))
Wszystko dobrze , nawet znam płeć, chociaz lekarz powiedział ze nie na 100% - dziewczynka, haha. ,a przeczucia były na juniora

Pozdrawiam Was wszystkie,
Madzia mozes dipisac prognoze-dziewczynka, potwierdze w ten piątek moze na szpitalnym to napiszę :)

Haruna, jeśli masz zatkany nos to również od tego mogą być bóle głowy. Jeśli to bardzo uciążliwe to polecam płukanie zatok takim płynem sinus rinse, dziewczyny mi tu polecily, działa super i można spokojnie stosować w ciąży.
Ja sobie wcinam sałatkę, a wczoraj też musiałam szklaneczke coli i mam na 3 miesiące spokój :-)
Emka gratuluję córeczki :-)

Bozienka ja mam na ostatnich wizytach cały czas 140/80, w domu codziennie mierzę i zazwyczaj ok 130/90, chyba to dla mnie norma :-)
Co ciekawe kilka godzin po silnym stresie bardzo spada mi ciśnienie.

Bozienka, Margarita bo każdy ma swoja indywidualna norme, przy której dobrze się czuje. Ja przy 80/50 czuję się super teraz, ale w zeszłej ciąży przy 140/90 chciało mi głowe rozsadzić i puchłam strasznie. :eek:

Choco
jutro kroje sałatkę jarzynową. Jak coś to pisz. Spakuję paczuszkę :-) ;-)

M@alinka - pisz jak córcia

Przez weekend tak się wyleżałam i wypoczęłam, że energii mam znowu dużo. Mieliśmy z mężem takiego lenia (córa u babci była), że nawet do kina nam się nie chciało iść - szczyt lenistwa ha ha

Jutro mam wizytę u genetyka odnośnie testu pappa, ale wiem, że na amniopunkcję się nie zdecyduję (ryzyko ZD wyszło mi 1:900).

Miłego dnia :)

reklama
Hej mamuśki.
Ja już w drodze do pracy. Nie cierpię tak nie ludzkiej pory ale to dobry trening przed szkołą.
My przed południem znowu wybywamy za miasto, oglądaliśmy fajną restaurację a dzisiaj chcemy zobaczyć dokumenty księgowe. Może ją przejmiemy ale będzie dużo pracy. Miłego dnia.

Malinka jak się czujecie?

Do góry