Witam :-)
Byłam z dziećmi u alergologa. Wyszłam o 8 rano. Wróciłam po 14
Dla dzieci atrakcja żadna, więc mam już dość dzisiejszego dnia, a tu jeszcze obiad muszę ugotować, zrobić zamówienie do tortów, odpisać na maile.....ehhhhhh.....Mąż dopiero będzie późnym wieczorem.
Maga witam Cię serdecznie :-) Czy mam dopisać Twój termin do listy? Proszę o info
Szogi pisz co u Ciebie ;-) No chociaż ze dwa zdania :-)
Kropeczku a Ty? Jak się czujesz? :-)
Demolko czy wpisać Ci płeć w tabelkę? Pytam tylko z ciekawości ;-)
Kati zaraz dorzucę Twój termin oraz płeć do listy :-)
Aschlee daj znać co u Ciebie, bo martwimy się już
Mam nadzieję,że wszystko w porządku
Bozienko jak u Ciebie ciotka ciąży nie dowidzi, to ma poważny problem z oczami
Carolajna mówisz,że pomału ktoś Ci się dobija od środka? Gratuluję :-) Na 140 to ja swojej Nelly ubranka kupuje, a nie ma jeszcze 7 lat. Ona to dopiero jest wysoka
M@linko ja ciągle wierzę,że to wszystko wygląda gorzej niż jest w rzeczywistości. Myślę i Was i mam nadzieję,że lekarze przyjdą z dobrymi wieściami. Nawet ten spadek gorączki, to już coś dobrego w tym wszystkim. Kciuki trzymam nieustannie i posyłam dużo dobrych myśli. Czekam oczywiście na więcej wiadomości i przytulam
Gwiazdeczko zapraszam do Walii, bo u nas jednak patrzą przychylnym okiem na ciężarne :-) W każdej ciąży spotkałam się z tym tutaj
Udanej wycieczki kochana!
Jadziu pozdrów Wrocław ode mnie ;-) Wracaj szybko i pisz co tam u Ciebie :-)
Margarita, Demolka ja to się września boję. Już mi się pomału spojenie odzywa, a co dalej? Wracamy do szkoły i znowu będę robić maratony do szkoły. Póki co jest ok, ale też nie chodzę tyle co w roku szkolnym. Plecy jednak i brzuch po wysiłku dają popalić. Dobrze,że w dniu rozpoczęcia szkoły mam wizytę, to chociaż się dowiem, na ile sobie mogę pozwolić
Ati u mnie te ruchy sa tak okresowo. Nie martw się, bo maluszki mają jeszcze bardzo dużo miejsca i mogą się umiejętnie przed nami schować :-) Też mam wizytę 2 września ;-)
MamaKangurzyca ja schudłam od początku 3kg i póki co waga stoi w miejscu. Ja tam sie cieszę,bo mam wysoką wagę startową
Znam jednak osoby, co przybrały w ciąży raptem 5kg, choć są z natury szczupłe. Dopóki dziecko ma się dobrze, nie masz się czym martwić :-)
Ollcia, Kati ja co do spania dzieci z Wami nie pomogę, bo u nas nie ma takiej opcji nigdy. Mimo wszystko uważam zawsze, że najlepsza metoda, to wejść dziecku na ambicje i mówić nieustannie, że "w tym wieku" .......
No i ceremonia kupna łóżka, pościeli, lampki, przytulanki itd itp (co tam dziecko przekona) :-)
Bozienko ja tam mam masę ubranek dla obu płci, ale nawet nie przeglądam. Kupuję, co mi się podoba
Najwyżej mnie mąz z domu wygoni
Kochane, wzywam do tablicy ;-)
Choco, Milenia, Solla, Anit80, Retromama, Madisoni, Tiniaq, Zuzanka, Eriska, Emka300, Betula, Mooni23, Edyta888, Buraska, ŻaBa, Novaspace, Szmokuss, Haruna i każdą, której nie ma na liście...........napiszcie chociaż w skrócie co u Was :-)