reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej ja wczoraj podczytywalam na raty a wieczorem padlam i tyle z odpisywania.
Haruna gratki córeczki :-)
kropek nawet nie skomentuje teściowej. Dobrze, że dzieli Was tyle kilometrów i częściej masz do czynienia z nią jako dobrą osoba.
Na zatoki inhalacje polecam.
Czy Wy też macie chcice na niezdrowe żarcie? Wczoraj kupiłam na dzisiejszy obiad schabowe, ziemniaki i rzeczy na mizerie. Po drodze stwierdziłam, że zjadlabym juz tego schabowego. W efekcie ledwo weszłam a już wyszłam znowu do sklepu i na kolacje kielbaska podsmazana zcebulką, majerankiem i curry i mnóstwo chleba na zagryche :zawstydzona/y:
Lecę robić owdianke z cynamonem, bananami i mlekiem kokosowym, chociaż zdrowo zacznę dzien:-D

Hej.
Ja zjadłam nektarynkę ledwo otwierając oczy. Teraz poleżę i się wezmę za śniadanie.
Od rana mam ubaw. .. prawie cała rodzina że strony męża (moja zresztą też ale dzisiaj nie o nich mowa) odsunęła się od nas. Została garstka osób z którymi utrzymujemy kontakt i jedna rodzina, która sama nawiązała z nami kontakt po jakimś czasie, przychodzą do pracy, dzieciaki niby razem się bawią itd a dzisiaj dowiedziałam się, że organizują "rodzinnego" grilla ale potajemnie żeby przypadkiem chyba nas nie zaprosić :) ;) :)
Fajnie :)

Witam się :)
Córka w następny piątek ma urodzinki i dziś zamowilismy torcik :) będzie piesek :)
Nie zjadłam nic jak jechałam i myślałam że nie dość że zwymiotuje to jeszcze ze zemdleje, ale zjadłam już śniadanko i jest troszkę lepiej :)

Aha dziś ja mam urodzinki :) nieuniknione jest starzenie się hehe a dzień jak codzień. Choćby znów się nie wysłałam, grunt ze mężowi się udało hehe :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry