reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Mniammm Kurak z rozna chyba wiem co bedzie jutro na obiad.

My z Corka za to ooychamy sie sakatka z ziemniakow,cebulki,ogorka,jajka,szczypiorku i kielbaski w majonezie mniam

Kropku wspolczuje.Ostatnia rzecz, ktora jest wlasciwie potrzebna to rodzina, ktora ma teraz bardzo duzo do powiedzenia na temat naszych brzuchow. U mnie niestety podobnie chociaz dotyczy to dzieci mojego meza. Wiadomosc o ciazy jest dla nich cyt. ''szokujaca I nie do zaakceptowania''. Nie przejmuj sie tesciowa.Znajac zycie odmieni sie jej jak tylko zobaczy Kropeczka :-)

Wygląda na to, że będę mieć dzisiaj stół ;)

Załączniki

• 1440085483837.jpg
    1440085483837.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 42
Dzieki Margarita, czuje sie powoli jak wieloryb. Ubrania jeszcze pasuja ale staniki musialam wyrzucic :-) Samopoczucie w miare ok chociaz powoli zatrzynam odczuwac zmeczenie projektem, budowa, sprawami na juz. Rozmawialam dzisiaj z nasza pania architekt I szczerze ma z nami trudny orzech do zgryzienia.My mamy swoja wizje a ona musi dopasowac wymogi p.pozarowe sanepid itd. Ja staram sie jak najwięcej zalatwic poki jestem na miejscu I poki moge, ale chciałabym juz odpoczac I zaczac myslec o wyprawce, wozku, lozeczku itd. po prostu zwyczajnie zresetowac mozg na takie ciążowe sprawy. Wogole ciesze sie dziewczyny ze jestescie, bo nawet jak nie mam czasu napisac staram sie czytac na biezaco I naprawdę duzo mi to pomaga.

reklama
Hej dziewczyny, u mnie też kiepsko z czasem na bb, ale staram się regularnie podczytywać co u Was:tak:
dziś jeździliśmy za krzesłem obrotowym do biurka dla synka, który idzie do 1 klasy... niby taka pierdoła, ale wiadomo, że musi być dobrze wyprofilowany, dopasowany do wzrost itp... więc zszedł nam na tym cały dzień :baffled: ale jutro jedziemy na cały dzień na wycieczkę, więc mam nadzieję się zrelaksować :tak:

Do góry