reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Masz takie coś jak opieka całodobowa możesz tam zadzwonić i zapytać co możesz wziąść albo zadzwoń na oddział ginekologiczny i spytaj napewno Ci udziela odpowiedzi

Ati według mnie nie. Miałam tak raz i było ok. Tez się martwilam. Nie mogę wyników znaleźć,bo już szukałam. Chyba mam gdzieś na strychu. Pamiętaj,że to są wciąż statystyki,a nie diagnostyka. Oszalejesz tak myśląc nad tym. Zobacz,ja miałam z Kaya świetny wynik Pappa,a stało się co się stało. Nawet dobre wyniki zatem nie dają gwarancji kochana. I ty jest pies pogrzebany. Weź głęboki oddech,pogłaskaj brzuszek i zobaczysz,że na polowkowym maluszek będzie okazem zdrowia :-) Trzymam za to kciuki!

Carolajna zawsze możesz wezwać pogotowie do domu ;-) Uważaj na siebie!

I co Carolajna żyjesz?

Ja w obydwu ciazach miałam już mega biegunki i zawsze samo przechodzilo..

Najgorzej to chyba nakrecac się na najgorsze zamiast na spokojnie poczekać aż minie.

Tym bardziej że jednym zdarzają się zatwardzenia a innym biegunki i to jakby w ciąży normalne :)

Aczkolwiek wiem wiem że w Twoim wypadku Carolajna na pewno jest inaczej.

To takie moje refleksje z rana :)

Witam
Wczoraj jajku i majonezowi nie odpuściłam delikatnie zjadłam bo to już noc była a dzisiaj drugie podejście :p
Pomidorowa dzisiaj na obiad bo mi smaka narobiłyście.

Ciekawa jestem jak ja dzisiaj będę się czuć juz mnie głowa zaczyna cimić a wczoraj znowu miałam ciśnienie niziutkie

Carolajna co tam?

Jadzia ja wczoraj umierałam tak mnie głowa bolała miałam 105 /60 ciśnienie :( w pewnym momencie to słabo mi się zrobiło myślałam że się przewrócę:(

reklama
No ja tesz w głowie mi się kręciło ja miałam 85/42 potem troche się podniosło ale czytałam że niskie ciśnienie w ciąży może być też spowodowane że za mało płynów więcej się dopajam ile wlezie moze to pomoże bo sie z domu boje wychodzić

Do góry