reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry Dziewczyny

Wczoraj kiepski dzień, dziś lepiej ;]

rogal to poduszka do karmienia? bo nie wiem czy o to samo chodzi. Ja posiadam, dość dużą ale do karmienia raczej mi sie nie przydała, na początku próbowałam różnych pozycji, ale i tak najbardziej lubiłam na leżąco, a rogal przydał się jako podpórka pod mój kręgosłup, który pobolewał ;]

Jesli chodzi o imeiona, u nas umowa jest taka że ja wybieram dla dziewczynki on dla chłopaka. A ponieważ czuję że będzie Baby Girl imię mam już wybrane :) zdradze Wam po narodzinach

Przede mną dzisiaj zakupy i duzo prania, i czyszczenie lodówki czego nienawidzę....
na dworze szaro i ponuro, ale mnie jakoś to nie przeszkadza

Miłego dnia

Mnie sie rogal bardzo przydal, nie umialam karmic na lezaco ani tylko trzymajac musialam na podusi albo jak bylismy poza domem to na kocyku, inaczej nie dalam rady.

Novaspace jakbym miala teraz czyscic lodowke to bym sie porzygala, wszystkie te zapachy tam, wedlin, wczorajszej zupy, innego jedzenia zmieszane razem bleee :o powodzenia :D

Witam się i ja :)

Szogi mamy z mężem ten sam problem co Wy, nie bardzo możemy się dogadać co do wyboru imienia :) i póki co brak typow :D

Kropek pokaż jakie mebelki Ci się podobają dla maluszka :)
My musimy nasze zmienić żeby pomieścić dwa małe Baki ;)

Rogal poducha super i u mnie się sprawdziła i sprawdza się dalej :) jest to dla mnie jedna z tych rzeczy bez których nie wyobrażam sobie ciąży i połogu :)

Co do smarowania krostek sudocremem również próbowałam ale niestety na moje nie działało :(

Carolajna migrena u fryzjera hehe ja z moja migrena nie wychodzę poza łóżko bo nie jestem w stanie ale może następnym razem spróbuję i też pójdę do fryzjera a nóż to sposob na migreny bedzie :p

W poprzedniej ciąży gdzieś w ósmym miesiącu byłam na pedikiurze u kosmetyczki i właśnie siedzialam na takim fotelu z masazami, niestety musiała babeczka to wyłączyć bo bym zwymiotowala od tych wstrzasow :)

Szczerze to dużo lepsze są masaże głowy i karku podczas mycia. A że jestem już po 2 dekoloryzacjach i właśnie mam farbę to myć i masaży dzisiaj doswiadcze ;) :)

reklama
Jadzia zapraszam;)

Mamana szkoda czasu na nadrabianie;) nasze typy to filip i liliana :)

Rogal nie przyszedl jeszcze ale coś czuje ze się z nim nie rozstane;)

Ja dziś biegam od rana właśnie jadę zamówić ogrodzenie na ogród a wcześniej biegałam z sąsiadka szukać kota bo jej zwial ;)

Dziś trochę lepszy humor , carolajna nie będzie Cię głową boleć jeszcze bardziej od tych zapachów ?

Na badaniach ok ale te kwoty.. 130 znów wydałam ale juppi nie mam hashimoto :)

Do góry