reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Choco no ja to policzki całe obsypane, z fluidem jeszcze gorzej, dokładnie tak jak piszesz. Moze maść cynkową chociaż kupie, dermatolog mi Davercin zapisał, ale nie przemawia to do mnie.
Koleżance tez takie plamy wychodziły cała ciąże, do tego mega sucha skore miała i naczynka zaczęły pękać.
Buziami sie cała swieci, normalnie patrzeć nie mogę na siebie.
Chyba z hormonami nie wygramy [emoji6]

reklama
Kurde to u mnie za to cera zrobila sie duzo lepsza niz przed ciaza.Ani jednego syfka.Jedynie musze pamietac zeby krem nalozyc rano bo kolo nosa skora lekko mi sie przesusza ale to tylko tyle.

Żaba my też zamówiliśmy w literę C tylko jej znaleźć nie mogłam i dlatego tamta aukcje wysłałam :)

Ja właśnie siedzę w kolejce na pobranie krwi :( uwielbiam takie poranki

Kropek współczuję, mam zawsze problem z pobieraniem krwi, ostatnio z wierzchniej strony dłoni mi pobierali, bo żyły mi znaleźć nie mogli. Ja dzisiaj idę posiew moczu odebrać, zobaczymy co tam wyjdzie.

Po 3 miesiącach znudziły mi się ciemne. ..robię dekoloryzacje, pół dnia u fryzjera :)

Załączniki

• 1438064987562.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 53
Cześć dziewczyny! :-) Sto lat mnie nie było. Byliśmy na urlopie, bez WFi :) Jestem i się melduję :)

Byłam od razu wczoraj u lekarza z wynikami. Wszystko gra. Jedynie te prenatalne muszę przyspieszyć znacznie ... bo dzidzia urosła i na 17 sierpnia (tak jestem zarejestrowana) będzie za późno! Muszę iść do 5 sierpnia a tam nikt nie odbiera od rana, ciekawe czy zmienią mi termin.

W końcu po tych moich perypetiach z wielkością dzidzi wszystko się klaruje! Wg mnie od ostatniej @ i wszystkich kalkulatorów świata jestem 11 tc ale wg usg nieco ponad 10 tc więc w końcu coś zaczyna się normować :) Wielka ulga. Termin rozwiązania 23 luty :) Imiona wybrane :)

PYTANIE:
jak wkleić suwaczek ?
jak cofnąć się do ostatniego mojego wątku żebym nadrobiła całość ?

Jeszce raz pozdrawiam Was gorąco!

reklama
Do góry