reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Kropek też mam poduche z Motherhood, super jest.

Ja śpię nadwyraz dobrze ale sny rzeczywiście są i to bardzo realistyczne no i pojechane. Podobno to się często zdarza na początku ciąży.

Beemik ja ją kupiłam na samym początku bo nie mogłam spać na boku, brzuch ciągnął a w innej pozycji nie umiem. Sprawdziło się i cały czas sprawdza.

Jadźka jak dla mnie najlepsze na opryszczkę są plasterki Compeed ale nie wiem czy w ciąży można ich używać. Wystarczy szybko przykleić przy pierwszych objawach.

Choco leci, co? Dopiero my testy robiłyśmy a już zaraz II trymestr; )))

reklama
A tutaj te gadżety o których pisałam wcześniej oczywiście wybór jest dużo większy ale niektóre za śmieszne pieniądze np za 12 zł z przesyłka yaki slimaczek czy żółwik mam też ta syrenka taka jak tu czerwona tylko w turkusi3!!! Boskaaaa!!! Była godzina na nią w promocji i dałam za nią z przesyłka 35 zł!! A na allegro za 120 była..

Załączniki

• 1438027565646.jpg
    1438027565646.jpg
    51,6 KB · Wyświetleń: 38
A na zdjęciu tak wygląda jak taki kojec co zachodzi na plecy ;) To ja kupię zwykłą długą poduszkę, taniej wyjdzie, a jaska lubię sobie przekładać, dziwna do spania jestem :)

Ona się wygina a później do karmienia podobno fajna bo siostra w szpitalu takie miała i mówiła ze mega wygodnie jak się na tym dziecko kładło

reklama
Do góry