reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny,
Ja się odmeldowuję na szybko. W sobotę rano u lekarza zostawilam telefon (ta ciąża...) i dopiero dziś go mogłam odebrać. Poza tym też mnie nawiedzają migreny i bóle w podbrzuszu, ale wszystko w granicach normy.

Ati - wspolczuje problemów z blizn ą. Moja dwa razy się bardzo ładnie goiła wiec mam nadzieje ze teraz tez tak będzie.

Carolajna - ładne torby, chociaż ja jestem miłośniczką plecaka, a do tego jakoś mało tych rzeczy noszę ze sobą (mam wrażenie ze przy dwójce mniej niż przy jednym ;-)

Magda, Bozienka - zazdroszczę Wam tych facetów w domu, ale ja się w końcu też doczekam :-)

Uciekam robić obiad. Może wieczorem w końcu będę miała chwilę :-)

Zostało Ci po starszym dziecku czy zdążyłaś na nowo skompletować?
Ja na razie czekam na rzeczy, które mam dostać z rodziny. Potem będę tylko uzupełniać.

Patrzcie co moj maz wczoraj kupil :)

uploadfromtaptalk1438008653065.jpg
Mis z pozytywka

Upatrzyl jeszcze cos innego i tez go lapki swedza

Załączniki

• uploadfromtaptalk1438008653065.jpg
    uploadfromtaptalk1438008653065.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry