reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
U mnie na wsi owadow i wielkich pajacorow cala masa niestety :( Gdyby nie moskitiery w kazdym oknie byloby licho.Moze przez ten las

Landrynko byle do jutra &&&&&&&&

Hej
Landrynka trzymaj się kochana, do jutra dasz radę ale będziesz wiedziała co się dzieje, pamiętaj jak najwięcej leż, na chwilę obecną nic innego nie jesteś w stanie zrobić.

Magda każdy mijający miesiąc boli, i nikt Ci nie powie że kiedyś przestanie sama wiesz ale musisz być silna, nie masz krwawień ani innych złych oznak wiec Twoje Maleństwo walczy i Ty też musisz. Jeżeli tylko będziesz potrzebować popisać, wypłakać się pisz zawsze tu jesteśmy! Ja w rocznicę odejścia Mojego Aniołka zapalałam drugą świeczkę dla drugiego Skarba bolało jak ch... ale wierzę że teraz musi być dobrze!

Aschlee a Ty jak sie czujesz, ja też nie zawsze potrafię wbić się w rozmowę, Piękne te wózki, właśnie takie mi sie podobają, nie za duże musi mi wejść bez problemu do auta bo pewnie będę jeździć do mojego do Niemiec co trochę, żeby za bardzo za nami nie tęsknił:) Jak piesek się sprawuje?

Bozienka też mam takie ciągnięcie ale już teraz jak się wystraszylam to odruchowo się zginam jak mam kichnąć, ot taką metodę wypracowałam hehe pomaga:tak: A ruchów zazdroszcze jak nie wiem co ale dzidziuś duży to i mamusia już czuje. Mam nadzieję ze wkrótce też się pochwalę:)

Gwiazdeczka dasz dasz radę do lutego! na śpiocha ale dasz rade!

Carolajna dobrze że się wszystko układa, córcia u boku to nie ma czasu na fochy i myślenie, a na ruchy pewnie jeszcze za wcześnie, Bozienka nas spooooro wyprzedza:)

Jadźka jak tylko brzuszek rośnie to tylko sie cieszyć ja bez słodyczy bym chyba umarła hehe choć mi nie wolno ale...

M@linka uważaj na siebie i się nawadniaj koniecznie!

A ja nadal u rodziców, bracia z UK na urlop zjechali więc się nimi nacieszę:) Czekam do srody na wizytę, jak będzie oki to w piątek nad morze jedziemy na dwa tyg więc mój sobie odpocznie i w końcu trochę razem pobędziemy. Dziękuję ze pytasz:-)

Demollka piesio rosnie w tempie ekspresowym chcecie to wstawie foto z pycholka wyglada coraz bardziej dorosle :D ale i je jak male sloniatko hihi

Ja w pazdzierniku zostaje sama na troche z Corka no i grudzien badz styczen przeprowadzka i po nowym roku budowa...
Bedzie to wszystko ciezkie ale sie ciesze.Choc byc moze zdecydujemy sie i wczesniej...w kazdym razie chce tu zostac dopiero w bezpiecznym dla ciazy czasie

A to nie myslicie wszyscy przeniesc sie do DE?

reklama
Carolajna nie da rady prywatnie. Nic nie mam blisko. Do bristolu mam jakies 1.5h a moj utknal z jakims sprzeglem na warsztacie.

Jak by dalo miec w angli prywatna opieke i polecona to bym sie chyba zdecydowala.

Z wozkami to szalejecie.
A ja tez poszalalam pojechalam do asdy i kupilam 3opakowania witamin. I na zakonczenie roku dla belferek ptasie mleczko. Ser bialy do nalesnikow i.... Arbuza. Malemuckurtke za 3 f i zstarszemu czapke. Mial moj pojechac ale sprzeglo... Ryczec mi sie chce ale trudno. Pojechalam i z glowy a lezec powinnam. Oby przetrwac do jutra....

Do góry