reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
W pl od razu sprawdzosz. A tu sprawdzam czy mam zasieg. Czekam na ten tel. Ze szpitala. Chce miec pewnosc ze jest ok. Podniesc z kanapy sie nie moge. Spac sie chce i to bardzo.

Hej Dziewczyny! Ja jak zwykle senna i zamulona :( jak ja dam rade do lutego?? Ja na wage nie staje- boje sie :p

Malinko pij duzo wody, uspokoi sie samo zaraz minie zobaczysz bidulko :*

Ashlee mnie tez mdlilo na slodycze a od kilku dni zmiana totalna i nic tylko slodkie bym jadla :o

Bozienko ja dalej tylko bulgotki czuje nic wiecej! A Ty taka niespodzianka juz prawdziwy kopniak poczulas, troche zazdraszczam ale tak pocytywnie :*

Landrynko bedzie dobrze, bedziesz miec USG i upewnisz sie, ze wszystko jest dobrze!!

Magda dostalas juz wyniki? Prosze sie meldowac

Jadźka a ok... Dziękuję ☺
Właśnie stary zdobył mi 5 kg arbuza i jedzie do domu, a ja zabiłam pierwszy głód paczką pyz

Mała w domku a ja szczęśliwa, że jest już ze mną

Hej kochane.

U mnie dziś dzień pełen łez....Czekam na te wyniki, spoglądam na świeczuszkę przy zdjęciu Kaji i nie umiem sobie wyobrazić niczego, co będzie dalej. 10 miesięcy temu musiałam przyjąć z pokorą wyrok losu, ale dziś nie potrafię zrozumieć,że może mnie to spotkać znowu. Wyniki najwcześniej za tydzień. Na B19 długo się czeka.

Landrynko trzymaj się i powodzenia z usg! Trzymam kciuki bardzo mocno.

Pozdrawiam Was dziewczyny cieplutko!

reklama
Magda!!!!! Choliwcia! Myśl pozytywnie!
Ja 4 razy straciłam ciążę i nie chcę myśleć negatywnie! Będzie dobrze. I u Ciebie i u mnie! U każdej z nas!

Do góry