reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienko ogolnie fajnie :) widzisz ok pol godzinki jak nie dluzej dzidziusia :) lekarz mierzy, mierzy, mierzy i mierzy.. wszystko co potrzeba bo wazne :) a Ty sobie patrzysz jak sie rusza :) wiadomo jaka waga dzidziusia, termin porodu coraz bardziej przyblizony, dzidziusia mi moj lekarz pokazal na takich wykresach gdzie sie znajduje a jakie sa normy i chyba tyle :)
Oczywiscie dostalam opis badania, zdjecia i film :)

reklama
Choco hmm a jak często masz ?? Tez kilka razy miałam . Bardzo nie bezpieczne to nie jest trzeba uważać żeby się nie odwodnic dużo pić nie wiem jak z węglem jest czy można czy nie

My w drodze. Drodze makabrycznej bo mąż wybrał krótszą = dziurawą. Wytrzęsło mnie już tak, że mam ochotę zawrócić. ...Ale zostało nam 40 min

Witam się i ja :-)

U nas znowu leje :confused2: Nienawidzę takich szarych dni! Nic mi się nie chce. Miałam robić pierogi, ale wczoraj nie zdążyłam farszów naszykować, więc zrobię za tydzień, a dziś mielone z kurczaka, choć ja na mięso ochoty nie mam wcale :eek:

Zuzanko zdrówka dla córeczki! Nich szybciutko zdrowieje :tak:

Moja Nelly też z gorączką :-( Kurka.....powtórka z zeszłego roku! Też na końcówce roku szkolnego miała gorączkę. Skończyła wtedy na dwóch antybiotykach w odstępie 3 tygodni. Ja złapałam od niej i tak straciłam Kaję :sad: Nie chce mi się nawet Wam smęcić jaki straszny mam żal teraz,że znowu jakieś cholerstwo się nas czepiło.....no nie ma los litości.....nie umiem być ponad tym :-(

Carolajna ja z tym karmieniem mam porównani, więc jest mi dużo łatwiej podejmować decyzję. Jeśli faktycznie chcesz mieć tzw czyste sumienie, to spróbuj. A nóż się w tym rewelacyjnie odnajdziesz? :happy:

Madzia ja znowu mam złe wspomnienia z wiecznie wiszącym u cycka dzieckiem i jednak wolę mm, choć jak piszesz-butla, to żadna wygoda :sorry:

Kropeczku piszesz,że kp to wygoda.....widzisz, a mi już od kilku lat wmawiają,że idę na łatwiznę,bo Niki i Marcela nie karmiłam cycem :-p Ile ludzi tyle opinii i chyba nigdy w tej materii nie będzie zgody. Najważniejsze,że mamy wybór :happy:

Gwiazdeczko też mam często takie paskudne dni :sorry: Pocieszam się jednak,że do końca I trymestru już bliżej niż dalej. Tego się się trzymajmy :tak:

Choco biegunki się często zdarzają w ciąży tak samo jak zaparcia. Pamiętaj, by pić dużo i na pewno nic złego się nie stanie ;-)

Bozienko na tym I genetycznym najważniejsza jest przezierność karkowa i obecność kości nosowej ;-)

Idę wyszykowac Nikę na urodziny koleżanki. Miłego popołudnia laseczki :-)

reklama
Do góry