reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
kama, w okolicach 3 miesiaca zaczely sie malej robic czerwone plamy na skorze, teraz to wyglada troche jak pokrzywka. skora jest do tego b sucha i wrazliwa na odparzenia. lekarz obstawil mleko na 90%, zmiana mm na pepti nie pomogla, na nutramigen jak widac tez nie. jestem zalamana, bo powiem szczerze, nie mam pojecia co to jest i co z tym robic. trzech lekarzy poku co tez jak widac nie wiedzialo...

mkvet, raczej nie, od urodzenia jest w pampersach i nic sie do tej pory nie dzialo. mowiac szczerze pupe to zawsze miała najladniejsza. w sensue skore na pupie.

w różnym czasie na roznych partiach. zaczelo sie od nog, rak, potem buzia, brzuch, potem plecy. teraz ma na brzuchu, plecach i zaczyna mieć na twarzy.

tak, ale wychodzi jej to tez pod pieluszka, a tam skora nie ma kontaktu z pranymi rzeczami. zmienialam proszki, plukam 2-3 razy kazde jej pranie i prasuje. zostaja mi platki mydlane, kupie dzisiaj.

Oj biedna dziewczynka, ta Twoja Hania :( My na takie odparzenie staosowałyśmy tormentiol- efekt super ale nie można na rany. Ale jak steryd pomaga to pewnie alergia na coś...

Dziewczyny bierzecie nad morze przewijak?

a to są inne niż standardowe?:p ale przecież Dzidziusie tak nie wyciągają nóżek na przewijakach...to ten przewijak mimo wszystko jakiś czas chyba posłuży?

reklama
PaniAg co czytasz? Ja kompletnie nie mam teraz okazji do czytania, a szkoda. :-( :(

My przestaliśmy korzystać z przewijaka jak młoda mało co na głowę go sobie w nocy nie zwaliła.

Betula a atopowe zapalenie skóry wykluczyliście?

Dajcie linka gdzie można kupić taki kubek, jest super :laugh2:

Do góry