reklama
betula
Fanka BB :)
kama, w okolicach 3 miesiaca zaczely sie malej robic czerwone plamy na skorze, teraz to wyglada troche jak pokrzywka. skora jest do tego b sucha i wrazliwa na odparzenia. lekarz obstawil mleko na 90%, zmiana mm na pepti nie pomogla, na nutramigen jak widac tez nie. jestem zalamana, bo powiem szczerze, nie mam pojecia co to jest i co z tym robic. trzech lekarzy poku co tez jak widac nie wiedzialo...
betula
mkvet, raczej nie, od urodzenia jest w pampersach i nic sie do tej pory nie dzialo. mowiac szczerze pupe to zawsze miała najladniejsza. w sensue skore na pupie.
w różnym czasie na roznych partiach. zaczelo sie od nog, rak, potem buzia, brzuch, potem plecy. teraz ma na brzuchu, plecach i zaczyna mieć na twarzy.
w różnym czasie na roznych partiach. zaczelo sie od nog, rak, potem buzia, brzuch, potem plecy. teraz ma na brzuchu, plecach i zaczyna mieć na twarzy.
betula
tak, ale wychodzi jej to tez pod pieluszka, a tam skora nie ma kontaktu z pranymi rzeczami. zmienialam proszki, plukam 2-3 razy kazde jej pranie i prasuje. zostaja mi platki mydlane, kupie dzisiaj.
betula
i to "cos" wlasnie jest wielka niewiadoma :/
tu polowe dzieciaczkow pewnie juz za dluga na standardowe przewijaki!
tu polowe dzieciaczkow pewnie juz za dluga na standardowe przewijaki!
reklama
Bettina2701
PaniAg co czytasz? Ja kompletnie nie mam teraz okazji do czytania, a szkoda.
My przestaliśmy korzystać z przewijaka jak młoda mało co na głowę go sobie w nocy nie zwaliła.
Betula a atopowe zapalenie skóry wykluczyliście?
Dajcie linka gdzie można kupić taki kubek, jest super
My przestaliśmy korzystać z przewijaka jak młoda mało co na głowę go sobie w nocy nie zwaliła.
Betula a atopowe zapalenie skóry wykluczyliście?
Dajcie linka gdzie można kupić taki kubek, jest super