reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Moja tez strasznie płakała po pneumo. I wymagało się jak musiałam dotknąć jej nozke, tez podawalam paracetamol ale w kropelkach, tylko u nas była też temp 38,5

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Betula dzisiaj była trzecia dawka 5w1 i druga pneumokoków. Następne szczepienie (chyba żółtaczka+pneumo) miała być 05.08 ale wyjeżdżamy na urlop i pójdę dopiero 16.08. Nie chce ryzykować że na wyjeździe dostanie gorączki.

Ale stron nadrukowalyscie, ja wieczorem wzielam sie za ksiazke. W dzien czytam z doskoku a wieczorem kiedy naprawde dziecko spi na dluzej niz 3o min jakos lzej sie czyta.

Do Warszawy mi tez daleko, za to od Wroclawia godzina z hakiem drogi;)

Cycki mi wariują, mleko produkują jak wariatki. Wczoraj Antek zjadl tak malo,ze myslalam juz ,ze chory. Wolal piers niz mm. A ze caly dzien w domu to czemu nie?

Milej soboty!

Co do szczepień u nas dopiero było pierwsze, ale był po tylko długi, całodzienny sen....
A zastrzyki Zosia niestety znosi coraz lepiej (niestety dlatego, że musi je dostawać, ale całe szczęście dziś ostatni)

Mkavet też obczajałam ten bubeczek hehe

PaniAg to ładnie Antoś na pewno nie pogardzi cycusiem, moja w nocy ładnie ciągnęła i o 6 też a potem już bunt bo za mało i za słabo! się panience odwidziało znów chce cycka a tu się nie da:(
Alicja śpi a mama z mopem lata heheot taki odpoczynek a z wczorajszego SPA- szybki prysznic i padlam:)
Miłej soboty dziewczyny od zachodu nadciaga piękne słoneczko!!!

ojezu, odstawilysmy masc ze sterydem i skora na nowo tragedia mimo antyhistaminy. minikupy robi mi mloda niewyczuwalne i tylek odparzony:/ zwariuje za chwile bo zupelnie nie man kontroli nad ta skora. do tego jest sobota i lekarz ktory Hanutke prowadzi nie pracuje. ech.

reklama
Witam się sobotnio ;)
Olo śpi. Mąż wybrał się ze starszym na basen. Ide włączyć ekspres i zrobić sobie kawę :)

Ja Olafa nie doczepilam skojarzonymi, ale już mamy rota za sobą. Na pół roku chyba zaczniemy szczepić na pneumo (teraz będą jeszcze 3wklucia to nie można jeszcze). Ech nie lubię szczepień, ale wiem że trzeba. Przynajmniej takie jest moje przekonanie.
Betula jakąś alergie ma małą, że tak się odparza? Makabra :/ spróbuj kąpieli w krochmalu. Nie wiem jak dokładnie, ale na necie na pewno jest napisane jak przygotować. I może jak jest weekend i lekarza brak, to zamiast pampersa to tetre zakładaj? Powietrzu się pupa, szybciej zauwazysz że co ma w pieluszce.
J

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry