reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Z wózkiem parasolką moi znajomi mieli podobnie. W spacerówce od zestawu ich mała chętnie jeździła a w parasolce już nie, było jej po prostu niewygodnie. Skończyło się tak, że parasolka stoi nie używana i dalej wożą się spacerówką z zestawu :-p

reklama
Mam namiot! Jutro bedziemy sie namiotowac, bo dzis to jakos weny do niczego nie mialam. Jakos sie nie moglam ogarnac z niczym :/
Magmich ja tylko marze o takim krzeselku, bo mi sie bardzo podoba, ale znajac meza mego szybko mi to z glowy wybije ;)

Ola wcześnie zaczynamy, ale wolę tak i wieczorem coś dla siebie porobić :) albo ogarnąć albo paść że zmęczenia[emoji14]
Mój starszy tak zasypiał, że głową rzucał. Ale mu przeszlo.

Zuzanka kangurek podobno najlepszy na bioderka, dlatego też nie Probowalam na początku innych wiązań. Ale jak zaczynałam wydawało mi się o wiele trudniejsze od kieszonki :) z mojej poprzedniej grupy też na FB się wszyscy przenieśli i szczerze zupełnie nie ten klimat.. na bb zostało nas 4.. z 50!

Jak sobie przypomnę przygotowywanie osobnych obiadkow to mi sie odechciewa rozszerzania diety Olafowi :/

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ogóle nie mam konta na FB. W mojej pracy to było narzędzie namierzania dłużników a poza tym napatrzyłam się jak koleżanki z biura obrabiają swoich znajomych to stwierdziłam że nie potrzebuje się uzewnętrzniać i dawać komuś powodu do plotek.

Kamaa no niestety osobne obiadki Cię nie ominą ale sama wiesz że wszystko da się ogarnąć;)

Kurcze zapowiadają u nas jakieś mega burze od 23 do rana znowu mój starszak będzie do nas do łóżka latać.

Jutro mamy szczepienie wrr... już mi się odechciewa na samą myśl.

reklama
Namiot mam i ja! Zielony! Rzeczywiście fajny! Megaszybko się rozkłada... nie ogrnęłam za to jeszcze jak się go składa, więc cały dzień namiotujemy się w duzym pokoju :zawstydzona/y:

Do góry