reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ola marudzenie i płacz ile sił w płucach to norma jak ma skok, przy trzecim już jestem w stanie to stwierdzić. :-p No i wieczorem jak pora spać staje się nieodkładalna. Można zauważyć też sporo nowych umiejętności ;-) ;)
Anitaka a ile tygodni ma Twoja mała? Może macie skok rozwojowy?

u nas spanie od 22 do 5, potem mleko i kupa po pachy :rolleyes2: Zasnęła ok 6.30, po 7 obudziła się z płaczem, wzięłam ją do łóżka i spałyśmy do 10, szok. Ale się wyspałam.:-D
Pogoda piękna u nas, 20 stopni ale wieje. ;-) ;)

reklama
hejoo ☺ a my dziś przespaliśmy prawie cala noc tylko jedno karmienie a rano tak mnie piersi bolaly do tego spaliśmy do 9 .rarytas normalnie;)

powiedzcie mi co to znaczy skok rozwojowy bo nie wiem?

milego dnia

Bettina ty mnie tu skokiem nie strasz bo moja to przechodzi w tym samym czasie co Twoja.

Ola może zamiast kartonu pod łóżkiem włożyć zwinięty koc pod materacyk. Zawsze wtedy łóżeczko stabilniejsze.

Betula super że są jakieś postępy w trzymaniu główki.

U nas dzisiaj coś niesamowitego w nocy. Mała zasnęła o 19.30 wstała o 2.00 na mleko zasnęła o 2.30 wstała o 7.00 na mleko zasnęła i wstała dopiero o 9.00 <szok> Teraz drzemie sobie w bujaczku a tata jej wtóruje na kanapie:D:D

Carolajna - było do przewidzenia że długo nie wytrzymasz ;) dla pocieszenia powiem Ci ze ja tez dziś w pracy. Ale dla mnie to odpoczynek od domu, no i Natka jest ze mną.

Witam powracające mamusie!
To widzę ze to była jakas czarodziejska noc dla naszych dzieciaczków. Moja jak o 21 dostała cycka tak spała do 4!! no jakbym piękny prezent dostała hihi

reklama
Dziewczyny z góry przepraszam za opis ale właśnie przed chwilkę czyściłam nosek małej bo co nieco w nim zauważyłam. Jak załapałam z brzegu wacikiem to wyciągnęłam tyle że nie wiem jak to się w małym nosku zmieściło. Na samym końcu była krew. Nie wiem już co o tym myśleć już kilka razy pojawiła jej się krew w jednej dziurce. Pediatra miał nadzieję że ma to związek z sapką. Leki które zapisał skończyliśmy brać w środę. Sapka jakby mniejsza ale ta krew w nosku zaczyna mnie niepokoić. Co prawda nie leci ciurkiem ale pojawia się,

Do góry