reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

PaniAg jeśli to już blisko to faktycznie weź kąpiel, połóż się i odpocznij może uda Ci się przespać. Nabieraj siły, bo nigdy nie wiadomo ile będzie trwał poród.

reklama
Lilith a Ty tak łatwo nie poddawaj się z kp. Mnie też w szpitalu pokarm powoli przybierał i musiałam podać Tymkowi mm ale tylko raz dziennie w sumie to w nocy. W dzień powrotu do domu piersi były już pełne mleczka :-D

Mkvet no ja czekam na Ciebie-taka miała być kolejność he he ;)

Lilith Ty wczoraj rodzilas, a Twoj Marcel juz na duzego chlopaka wyglada! Cierpliwosci z laktacja-to trwa kilka dni zanim rozkreci sie na dobre-nie poddawaj sie!

Seforka, Po kąpieli ucichło. Tylko ćmi brzuch jak zwykle od 2 tygodni. Leżę i czekam co przyniesie noc a pewnie nic, heheh :)

reklama
Do góry